@SunnyGirl2, види го оној со мирис на мошус, во сиво шишенце. Мене ми е најнежен и има некој неутрален мирис на чисто. Можеби ќе ти се допадне, не е тежок како за во лето.
@SunnyGirl2 како што веќе ти кажа @Mishela да ти потврдам и јас Оној во сивото шишенце најубаво мириса,јас како што викам ,ептен 'невин' мирис многу е нежен. Моментално го користам дезедорансот
Овој го добив како подарок за роденден А мислам дека треба да ги има во секоја подобро снабдена продавничка или маркет провери.Ако случајно деновиве загледнам некаде ќе ти кажам. Од 150 до 170денари мислам дека е
@poenta, последно го видов во Рамстор и во Веро - сигурна сум дека го има и низ другите маркети. Цената е отприлика таа која ја кажа Вики, а парфемот е нешто над 200 ден.
Luge izvenete za latinicata od mobilen pisuvam dali znaete kade mozam da ja najdam kremata za telo od tesori d'oriente barav vo ramstor vo vero-jambo vo prince marketite ja nema
Преубави Најубав ми е тој со луѓе на шишенцето, баш за зимски период. Гледам на интернет има повеќе видови, но кај нас ги немам заприметено. Дали некоја знае каде може да се најдат некои од овие?
Го имам лотосот во моментот, мирисот ми се допаѓа а и задоволна сум од трајноста. Планирам да си земам и некој друг, за парите не се лоши воопшто.
Прашања од мене: “Каде можам да купам парфеми Tesori d’Oriente и кои ви се омилените мириси?” “Други фирми со евтини, ама и силни и дурабилни парфеми?” Инаку, темава е отворена за слободна дискусија за парфеми, така што пишете што ви лежи на душа...
Имам неколку дома што сум ги добивала на поклон по родендени и ми се прејаки. Не знам дали сите мирисаат така јако, но јас не можам да ги поднесам. Од друга страна мајка ми обожава јаки мириси, па си користи прилика да си се шприцне. Само забрането и е насабајле, пошто мирисиве и од кома може човек да кренат.
Сите се преубави посебно оној црн со розови цветчиња мислам дека е кинеска орхидеја...нешто незаменливо
Tesori d'oriente или во превод богатствата на ориентот, како бренд се доказ дека цената не е пресудна кога станува збор за квалитетот на парфемот. Имам користено парфем и лосион за тело со екстракт од орхидеа и бев презадоволна. Темава некако ме потсети дека треба повторно да си купам.
Знаете ли каде да најдам вакво во Велес? Има црно и сиво по маркетиве, ама плаво никаде. И во ДМ барав, немаше.