Го користела некоја путеров за тело? Спојкава звучи баш добро и во план ми е да го земам следен. Ако некоја го користи нека каже дали мирисот е тежок или не.
Да , кажи Инаку сакам ова да го земам наредно што го поставила @Mishela Да не го имаш пробано/мириснато
Буквално, мирисаш сигурно 3 сати отпосле.. Видов хахахха прекјут ми е паковањето, и јас го меркам. Ќе одам деновиве, ќе го земам и она со кокос што го спомна.
Да ви пуштам водичка малку. Има попуст, а нормално да не останам покусо пуштив нарачка. @CooperD на тебе ми текна, видов го има шеа путерот, ѕирни.
Тоа со црешата читав некаде тука дека ич не е трајно, спрејот за тело. И другите производи од цреша исто не мирисаат долго?
Спрејовите за тело сите не им се воопшто трајни. Од моринга го имам, од кокос , од ванила порано ги земав, џабе парите. Овие им се по ок. Ниту парфемите ги препорачувам.
Е па, значи, ништо посебно не е брендов, така? Јас се мислев да го земам тоа од црешата пошто го пробав во Грција (крема за раце)-веднаш испари, буквално за пола минутка. И, си реков, ако купев спреј за тело или, не дај Боже, цела колекција (имаше комбо како подарок за Божиќ)-ќе се зезнев. И, после коментариве овде, стварно ќе сум се зезнел! ))))
Според мене , само путерот за тело им вреди зошто навистина дава хидратација. Кој и да го земеш нема да згрешиш.
Да да, се сложувам, само ете кога сме кај Боди шоп, мене путерите ми се допаѓаат. Кремите за раце, не, и за мене не вредат воопшто. Мн се течни, исчезнуваат за секунда. Од Б.ш имам се скоро испробано, навистина ништо посебно
Еееее, штета. Стварно. А вака, првично, се добива впечаток дека се многу добра фирма. Нишо, ќе ги заобиколувам.
Мене само путерите за тело ми се свиѓаат, со нив ретко да се погодила некоја утка, ко на пример пампкин спајс или како и да беше. Тој путер ич не ми се свиѓаше. Најубав ми е тој со шеа путер, убедливо најдобар за мојата кожа. Го купив неодамна cherries&cheer и ми се допаѓа, ама не би рекла дека ми е омилен од досега пробаното.
Тој од кокос, имаше порано еден со мохито мирис и тој прекрасно мирисаше, ама не се оние да гребат , туку се по нежни, зависи каков ти се допаѓа, јас ги сакам оние со шеќер/сол внатре