Еее кај ми требаше и ова да го видам . Пак ќе ме снема од Фемина за да не трошам пари, ама сериозно. Ни еден инфлуенсер ме не убедил вака нешто да купам
Almond Milk путерот мене ми е омилен. Си имам јас свои фаворити од Thebodyshop и нон стоп си ги купувам. Алое млечниот чистач за лице е исто одличен, Vitamin E тонерот е еден од најдобрите што сум ги користела, а путерите, Fig & Pistachio, ALmond Mik and Dewberry. Многу повеќе ги сакам од Lush, нивните ми се претортести
Не е више достапен од 200мл, само 50 Има некој мирис или е суптилен ко шеата? Кој ти беше поубав од нив? Првиот воопшто не знам каков е, Dewberry е преубав Мене моментално со урми и мед ми е неодолив, премногу ми е убав Сакам тортести мириси Благичок е, ама не да ти се слоши. *** Дали ја има некој кремава? Ефикасна е? Прилично е скапа..
Мајка ми ја користеше кремава за пети, порано беше во друго пакување ама за многу испукани пети не и помогна и нешто посебно.
Ако треба да ги подредам според тоа кој ми е најубав, тогаш Dewberry, Fig & Pistachio па Almond milk ,меѓутоа сите 3 ми се омилени
Го пробав Алмонд милк. Суптилен и нежен, сличен на тој со шеа, само маалце покремаст, иако и овој за сува бил. Земав и со јагода, за нормална кожа. Убави се двата, јагодата повеќе е за мојата кожа. Од спрејот со урми и мед не сум нешо воодушевена, путерот многу повише ми се свиѓа. Ова некако не ми се суши најубаво на кожа, чудно малце ми мириса Следен сакам овој, имам мерак за путерите