Ви стигна некакво картонче од пошта за нарачката од beautybay? Нарачав на 30/07 и уште не е стигнато.
Кај мене не носат сметки,а не па картончиња, затоа прашувам, да знам да си прашам во пошта најдобро. Ти благодараааам, прв пат нарачувам, не знаев како оди процедурата.
Нема на што, јас нарачувам редовно од бјути беј (последниве 3 години) секогаш стигаат пратките, без гајле, един проблем е времето.. Јас за последнава чекав 2 месеци благодарение на неажурноста на поштава.. Ке ти стигне сигурно!!
Тука немаме поштар,се пензионираше, а нов не вработуваат,па замисли кооолку време плус ќе треба да чекам
17.07 нарачав. Уште ја нема Тралимг бројот 20 дена ја покажува во франкфурт. Како заглавена ми личи. ќе пробам сега да нарачам од deciem
требало овде да пишам за да тргне работава Тука сум пишала мислење во14:35, а сега гледам во 14:31 пишале на тракингот дека е во Скопје. Конечно кај мене вака е 17.07 - нарачано 22.07 - пратката се прима Денес - 19.08 Во пошта Скопје Очекувај за една недела ти
Ми ја испратија нарачката од Deciem ама да напоменам дека не сум во Мкд. Сега ми стаса мејл, ќе ми пишат кога ќе стаса.
Веднаш ми ја процесираше нараката кога ја направив, а сабајјле ми стигна мејл дека ја испратиле нарачката па ќе видиме за колку време ќе стигне
А како ги праќаат од beautybay пратките? Обична пошта или дхл? Има ли скриени трошоци при добивање на нарачката?
Девојки ајде препорачајте ми производи за мрсна кожа. Сакам да го порачам пилингот AHA 30% и незнам кој серум да го нарачам.Инаку сум 30+. И ме интересира од каде да нарачам од beauty bay или deciem. На deciem на страна гледав и како што видов не праќаат за Мк поради коронава.
Јас кога нарачав на 25/06 се беше по старо, без ДХЛ ама после неколку дена се смени правилото, прочитај погоре на темава, некои девојки се жалеа на услугата на дхл - цените се ОГИН
Денес ја добив пратката. Нарачана 17.07 во изнод од 40фунти (30 производи и 10 шипинг). Испратена по дхл, но за изненадување не платив ништо дополнително. Ама не ми ја донесе дхл дома туку обична пошта. Незнам како иде точно ова. Коа дхл ми ја носи дома наплаќаат ужасно висока услуга. Ова сега како е незнам ама супер е. Имав тракинг број и следев на дхл. Долго време беше заглавена во Германија и ете после еден месец ја добив
Направив нарачка вчера ама сега прочитав за ДХЛ дека екстра се наплаќа. Дали можам нарачката да ја откажам и да ми ги вратат парите? Ми стигна маил дека пратката е confirmed
Не ми наплатија ништо дхл. Освен шипингот што веќе си го платила. не ја откажувај, чекај ја. Доколку стаса и не ја подигнеш пак ќе ти ги рефундираат парите. А политика на откажување незнам како им е. Најчесто може да се откаже нарачка додека не е испратена