Ми стигна пратката од DECIEM )) нарачката беше направена на 16 август, така да релативно брзо пристигна.
Да да, нарачката ми беше 25.01 евро, ми стигна картонче вчера да подигнам пакет, без никакви дополнителни трошоци.
Jas od deciem go porachav Aha bha pilingot izglea stavile shipping za makedonija. Ne zgreshiv? 12 evra mi iskoci sose 5 evra za dostava. Za kolku dena stiga? Abe ja ne pishav drzhava ama gore imashe makedonsko zname edit: Proveriv dobro sum staila
Девојки ги нарачав овие 4 производи: пилингот AHA 30%, Niacinamide 10% + Zinc 1%, Hyaluronic Acid 2% + B5 и Natural Moisturizing Factors + HA. Може ли некој поискусен да ми каже како да ги користам по кој редослед.Знам само дека пилингот може еднаш во неделата. Незнам за колку време,вчера нарачав и јас.Мислам дека за две до три недели.А доставата ако нарачаш повеќе од 25 евра е бесплатна.
Пилингот АХА после миење еднаш неделно навечер. Niacinamide можеш пред спиење, а после тоа natural moisturizing factors. Преку ден можеш хијалуронска и одозгора пак natural moisturizing factors ( ако е тоа за хидратација )
- миење/чстење лице со чистач - hyaluronic acid на влажна кожа - niacinamide - natural moist AHA само еднаш неделно, навечер на убаво исчистена сува кожа. Размачкуваш мала количина, чекаш 5мин и миеш со млака вода. По еден месец можеш да зголемиш и на 10мин. А понатаму и двапати неделно Јас уште би ти препорачала да вметнеш витамин ц, па во рутината наутро да ти биде niacinamide, а навечер да ставиш вит ц. Вит ц ако вметнеш тој се става на крај, после moist
Девојки ја нарачав од Beautybay на 21 август, нарачката беше испратена на 22 август. За shipping исплатив некаде 10£ зошто веќе нема бесплатна достава. Вчера ја подигнав пратката од пошта, без никакви дополнителни трошоци. Фала многу. Вчера ја подигнав од пошта без дополнителни трошоци. Наредно ќе нарачам од deciem.
Каде да прашам до кај ми е нарачката? На кој меил на DECIEM да пишам? Уште нема ништо. 10 дена поминаа
Имаш број на нарачка со кој можеш да видиш до кај е. Види во мејлот што ти го пратиле кога си нарачувала.
Ваков мејл треба да ти стигне и преку линкот гледаш до каде е нарачката, само го вметнуваш tracking number-от.
Нарачките ми беа испратени на 4ти септември, денес ми стигнаа на домашна адреса. Значи за некаде за 10 работни денови.