Препорака е да се чува во фрижидер,мене во тоалетот ми стоеше дека таму и ладно ни е преку зима. Можеш да го користиш после три месеци само ефектот е помал.
Hello luge, Odsekogas me fascinirale proizvodite na the ordinary i mnogu sakam da isprobam nekoi od nivnite produkti osobeno niacinamidot i aha/bha no neznam od kade da naracam, kade e podobro dali od beautybay ili lookfantastic? Na beautybay nekako shipping mi e mnogu a i dali voopsto stigaat do nasive poshti? Toa me zagrizuva da ne ne mi stigne porackata, vi prakaat kartonce od posta kako za od ali express naracka ili? Jas imam mrsna koza na t zonata i znaat da mi se pojavat akni no vo mala kolicina-nisto strasno,ama poveke stradam od potkozni akni na celoto i bradata, ima li nekoj produkt za potkozni akni sto vi pomognal? Blagodaram odnapred
Да неколку пати и секогаш стигнувале без проблем. Последно во Август мислам нарачував. Имав некаков проблем со внес на адресата, ама им пишав и го средија за да ми ја прифати нарачката. За 10-15 дена ми стигнаа
Јас последно кога нарачував имав проблем со внес на адресата. Не ја поминуваше таа нивната контрола на формата. Пишав на поддршка, ме прашуваше некој од таму која адреса, како и после неколку дена адресата ми беше достапна за избор онака како што им ја пуштив. Тогаш имаше регулар нарачки за Македонија, само имаше проблем со внес на адресите и тој од поддршка сам ми кажа. Ова беше во август. Се надевам не укинале
Забележувам зацрвенетост на кожата околу носот, во форма на триаголник некако надолу кон надворешниот агол од устата се протега, ако ме сфаќате, пробав да доловам во сликата во спојлер. Не чувствувам никаква иритација или било каква промена во текстура и слично. Не претерувам со пилингот, не мислам дека би било поради АHA- киселините, иако знам дека настануваат проблеми поради предолго оставање на пилингот на самата кожа. Спојлер: слика Што би препорачале да користам за да ја изедначам бојата во тој дел?
Почна ноемврискиот попуст на Децием, но некои ствари пример салицилна не беа достапни. Не знам дали случајно така се погодило или многу брзо им се трошат залихите поради тоа што сите го чекаа попустот. Ме фати паника дека ќе снема продукти, па одма нарачав и ми стигна меил дека следниот ден веќе ми ја испратиле пратката, па ќе видиме за колку време ќе стигне. Последниот пат кога нарачував (јули) ми стигна за околу десет дена.
Ако зборуваш за маската со салицилна киселина, мислам дека таа времиња не е достапна или можеби брзо се троши…
Маската ја има. Патем сега нарачував не знам што е со мојава кожа, но претерано ми е мрсна и леплива. Наместо niacinamide земав marine hulauronic бидејќи читав дека е за претерано мрсна и леплива. Се исплатеше попустот ама почна да снемува продукти.
Јас имам мрсна кожа и Marine како серум ми беше многу добар. Претходно го имав земено обичниот 2%, и беше прелеплива кожата, одма ми се мастеше и не можев да го истерам до крај. Исто ми се случуваше и со Нијацинамидот... Marine е како водичка ама убаво ја поткрепува кожата. Јас сега ќе ги нарачам пудрите, многу ме копка дали се добри, посебно за мрсна кожа.
Значи сепак не погрешив во изборот. Јеј Баш ќе споделиш мислење за пудрите,јас го имам коректорот ама не сум го пробала уште.
Јас ја имам пудрата, оваа Супер е, лесна на лице, не е многу покривна има некоја лесна до средна покривност ,но за лице со многу неправилности не ја препорачувам. Издржува околу 8 часа , сетувана со пудра одозгора