Девојки имам залихи на ТО од нијацинамид и хујалоронска, неотворени. Кој сака можам да му ги дадам, нека ми пише лп.
Девојки може да ми кажете искуство со vitamin c suspension 30% in silicone, ако сте имале и со што може најдобро да се комбинира? Планирам да правам нарачка сега дека има попуст овој месец и се мислам дали да го нарачам.
ако сеуште ти значи јас ги користам производите на ориднарии сега за ега сум многу задволна го користам ниацинамидот лицето ми е премнго нежно меко како памук чисто и премногу светло хијалурноската не ја користам оти не ми ја донесиа, сега ги чекам од децием да ми ситгнат истите производи, слободно порачај ги нема да зажалиш не се како на ревокс, овие се многу побогати серуми
Дали некоја членка има користено некој од следните производи ако може да сподели искуство? 1. 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil 2. 100% Plant-Derived Hemi Squalane 3. Granative Retinoid 2% Emulsion 4. Amino Acids + B5 5. Squalane Cleanser 6. Hyaluronic Acid 2% + B5
Хујалуронската киселина е одлична, за сува кожа повеќе ама одговара и за друг тип. Мене ми беше врв, иако сега лицево не ми ја сака. Другите ги немам пробано, првото го имав ама не го пробав никогаш,па го продадов.
Девојки ве молам совет по кој редослед да ги користам следните производи и кој наутро а кој навечер. Имам комбинирана кожа склона кон акни,со доста црнки и лузни од акни Ви благодарам
Наутро: Клинсер + ниацинамид+хујалуронска+крема+спф Навечер: Клинсер+азелаична+крема. За лузни од акни само витамин Ц.
Доволни сѐ, немој многу да трупаш наеднаш нема да имаш ефект. Јас би рекла само азелаична да земеш ко киселина(серум) а не ко suspension мислам дека е подобро. Но не заборавај на спф-то. Имаат они suncare линија со спф15 и спф30, второто ќе ти одговара дефинитивно. За витамин Ц би рекла да одбереш ден-два од неделата што ќе паузираш со стандардна денска рутина и ќе нанесеш витамин Ц а после него крема и спф. Гледај да ги користиш по редослед,без отстапувања три месеци,а потоа можеш да направиш друга комбинација.
Јас го користев овој, скап е ама вреди. Најдобар е, ако ти е премногу можеш и glow cocktails на Моса кој исто така помага за лузни од акни (барем мене). Вториот по ред е. Многу е убав исто така, и серумот и овој ги имаш во Белина. Друга варијанта е Витамин Ц на True Alchemy, го немам пробано и не можам да ти кажам мислење.