Оу, не знаев за кремата гратис. Ај баш да ѕирнам. Значи така било лани на крај на ноември. Памтам јас нарачував, и баш си викав- не е можно да имам нарачано само еден серум со плус достава плаќање. Фала ти.
Сега баш гледав по нарачките од лани На почеток нарачката ми е со гратис крема, после на средина нарачката ми е со гратис серум за очи. И последната на 22ри ми е со фри шипинг
Кои се послаби од ретинолите или ретиноидите? Имам користено од geek and gorgeous A game 5 и 10ката после него, после тоа пауза од скоро година дена од ретиноли. Сега би требало пак со некој послаб да почнам претпоставувам.
помош!!! редовно нарачувам од deciem - ordinary, македонската страна, (користам hyaluronic acid и секакви масла) и сега има некој проблем што како што читам по интернет дека нема некое решение. пораката што ја добивам е следнава: "We're sorry that your order could not be placed. This probably happened due to a high order volume or temporary connection errors. Please wait a few minutes and resubmit your order. We won't process your payment until you successfully place your order. If you have further questions, please contact us." чекањето не помага, пробав со различна картица и различна адреса, не ми поминува нарачката... Дали успевате да нарачате вие, и дали имате некакво решение за ова??
Имаш во анни фарм во капитол нивни производи од скоро https://www.annifarm.com.mk/?s=The ordinary&post_type=product&type_aws=true
За цената на еден производ во ани, од ординери се нарачува два Се надевам нема да ни скратат нарачувањето во мк