Со пената..не со паста..паста немам купено.. Со оваа пената за бигор. Пескам,трикам со четка или сунгер и плакнам. Чисто е!
Маж ми сака да проба дали пастава ќе ги исчисти бандажите, па ако не заборавам ќе ви пуштам пак сликце за пред и потоа девојчиња
Пастата (поголемото пакување од 850г.) во Sainsbury's e само 1,65£. Jа има и во Poundland, претпоставувам за слична цена. На Амазон 2×500 г. се 16€. Бизнис идеја: некоја од кралството да сака да ги препродава продуктиве низ Европа со помала маржа?
Одлично ги исчисти Само ни на крај памет не ми текна да сликнам ќе ми извините, ама слободно можете и за бандажи, ги светна
Ова е одлично прашање. Се чудев што е тоа толку моќно во овие средства што чистат неверојатно. Да најпрво мирисаат на нешто сладињаво, но по извесен период ќе сфатите дека мирисаат на многу амонијак и се доста јаки Нешто слично на доместос
Во петоков ги купив пастата и пенливиот чистач за бања. Вчера и денес чистев со пастата, совршена е, иако имав читано позитивни мислења во темава, гледав и видеа на нивната инста страна, па дури и на youtube видеа на луѓе кои ја користеле пастата, ја купив, ама со мала доза на сомнеж. Но, вчера и денес најпозитивно се изненадив колку добро чисти. Ја препорачувам на сите. Мислев дека е малку скапа дека без некој денар е скоро 300, ама стварно вреди за сите пари. А пенливиот чистач за бања уште го немам пробано, но сигурна сум дека подеднакво ќе бидам воодушевена и од него
Денес го купив универзалниот чистач. Ич не ми се допаѓа. Благ мирис отпрво, а потоа ко да си истурил солна. Кратко чистење во веце и ќе се угушев. Не но очисти нешто многу, не го светна чешмите ко што мислев, т.е. ништо не светна (прскав мијалник, плочки, чешми, капак на вц шолја). За без плакнење не е оти мирисот гуши. Според мене многу лош избор денес сум направила.
Убав мирис според мене имаат производите, ама не треба само да испрскаш, туку и со сунѓерче да протриеш, па после обавезно се плакне со топла вода. А на места кај што не може да се плакне се поминува неколку пати со влажна крпа за да се собере средството.
Нормално дека триев, не сум вчерашна. Како ми го пиша ова ко да и објаснувам на ќерка ми од 10 години како да чисти. За вкус не се расправа, тебе може ти мирисаат убаво, мене сосема спротивно. Така да ствар на вкус/мирис де.
Хахаха па ми дојде чудно дека кажа дека си прскала, а дека не светнало ништо. Затоа реков за триење ај да ти пишам Јас искрено универзалниот чистач го немам пробано, ама од пастата и од пенливиот чистач за бања навистина сум задоволна, дури и се изненадив за ефикасноста. Дури и постара мувла од ѕид извадив со средствата.
Се препочитав три пати ама викам бе не пишав дека само заплакнав хахах. Рибав бајаги. Потемнети плочки имав, не очисти. Површински мувлата да, ама таа и со мокар сунџер само ја вадам. Е кај мене го немаше пенастето, а тоа сакав да го земав. Само ова го најдов.
извинете што ви се убацувам во муабет, тоа пенастото е средството за бања мила, а пенасто се вика оти кога ќе прснеш е во пена, пастата е друго неќни си го купив мулти клинерот, ја исчистив со него фурната и баш убаво ми ја исчисти