Пастата и спрејот за бања мирисаат на малина. Со спрејот прскам и оставам 15/20 минути и после со белите "магични" сунѓери чистам, па плакнам. Ми се допаѓа како чисти и немам приметено чуден мирис, напротив. Пастата до сега ја имам користено само за плотна на шпорет, за оваа намената океј е. Секако, користам и шпакла/скалпер, без тоа ништо не праам.
Девојки, што препорачувате да земам, да чистам купатило, рерна, садопер, пастата или спрејот? Да не земам две.
Дали стварно не треба многу да се става, пошто тешко се одмивала? И како правиш ти, ставаш од неа со сунѓер, треба да отстои ли и после трлаш?
Па пробав со сунѓер ама некако не можев на почеток убаво да земам од пастата, па затоа со нешто прво да црпнеш малку, зависи и од површината што сакаш да ја чистиш, ама не претерувај, јас по малку земам и ако треба си црпнувам пак ако не ми е доволна количината. Пастата што сум ја црпнала ја ставам на сунѓер, ја поминувам целата површина со сунѓерот за сегде да има од пастата, да не остане само на едно место пастата, па после трљам. Не треба да отстојува. Или еве ако сакаш можеш 1-2 минути да почекаш, па да трљаш. Немам проблем со одмивање, баш после трљањето брзо завршувам работа. Да се надополнам сунѓерот мокар да ти биде.
Толку цврста е пастата? Некој пиша едвај ја одмил, затоа прашувам. Ќе ја земам пастата од вторник. Многу ти благодарам
Па не е многу мека, си има цврстина, секако не е камен Ама ти ја препорачувам За едвај да ја одмиеш треба цела паста да ја ставиш
Пастата ја немам користено за плочки и фуги, пенливото за бања го користам за таа намена. Ама сигурно и пастата ќе ти биде добра за фуги.
Јас го земав средството за флеки и многу сум задоволна. Се што не можев со други средства да извадам, со него извадив.
Јас не сум многу задоволна од пастата. Ја пробав на садопер и керамичка плотна од шпорет, сега и на патики, ама исто исчисти како и со било кое средство да сум чистела. Утре ќе ја пробам и во купатило, ама очекував повеќе од овие производи.
Dali samo mene sredstvoto za fleki sto e, sprejot, ne mi deluva na niedna fleka? I tie prasacite isto ne vadat nisto. Samo pastata ja postuem ama i so nea treba da se trlja.
Пастава пробана и во купатило, потполно исто како и со доместос. Може не мириса толку, ама секако нема убав мирис. Едвај чекам да ја потрошам