Безвеза се. Толку беа испопуларизирани на инстаграм, купив еднаш, се разочарав. Добра реклама чуда прави.
Средството што им е за флеки на алиштата. Пастата не сум ја пробала, некако не ми се ризикува да трошам пак пари на овие производи, може нема ни таа да се погоди.
Средството за вадење флеки јас не го ни дотрошив. Стои така, рок ќе му помине. Не е ефикасно, не знам ни за што да го искористам.
Мене па пастата многу убаво ми чисти, за шпорет и рерна ја имам само испробано, топ е. Сакав да пробам сега за плочките и чешмите, секако планирам и пената да ја купам. Се зачудив со негативниве коментари.
Искрено, не вреди за тие пари. Купив од ДМ средство за чистење на санитарии, па сега се мислам дали да го дотрошам или да го фрлам. Овие производи во другите земји се меѓу најевтините за разлика од кај нас. Дефинитивно рекламата прави чуда. Ова е моето мислење, а вие решете си сами
Се сложувам за се. За чистење ништо посебно, а не ми се фрла. За цената, баш на касата во Дм жена од странство ми вели дека таму производиве биле многу поефтини и таа се чудеше на ценава.
Јас ја земав пастата. Чисти ама ништо посебно. Рерната ја исчитив ок е. Меѓутоа тавите што ги имам ништо не извади. Само добра реклама, не би купила пак. Да ја дотрошам и толку.