Мене оваа ми е омилената песна од The Weeknd. Стара е, ама ми буди многу убави спомени и морам да додадам дека францускиот ме освои. Немам поим што збори на почеток, ама се топам секогаш кога ја слушам. Исто и In the Night многу ја сакам. Има многу милозвучен глас, од покомерцијалните изведувачи е еден од посолидните вокали, па досега не се случило да премотам некоја негова песна од Autoplay или да превртам очи.
Човек со ангелски глас, едноставно можам по цели денови да го слушам. Доста го изменил стилот од порано, но сепак и новите песни му се супер. Омилени: Wicked Games, Montreal, The Knowing, Nomads, The Morning, Adaptation и мнооогу други.
Јас да си кажам дека човеков ГО ОБОЖААВАМ со години веќе си го слушам, гласот му е совршен, се ежам кога го слушам го има "она нешто" во гласот, ептен ми е секси кога пее нема утка со песните, сите ми се допаѓаат За мене е No.1 пејач А сега да ве поздравам со новото хитче
Некои песни ми се по вкус, ама му имам слушнато и типично генерички глупости што ги бара публиката денес.