И покрај Гералт (најмногу ми е криво за ова ) сепак ја прекинав. Со сила ја гледав, воопшто не ми држеше внимание.
Па солидна ми беше мене сезонава, што знам... првата ко у сон, не ја памтам баш многу па некои работи не ми беа јасни. Но и покрај тоа не можев а да не приметам како приказната да имаше "дупки", некои недостатоци а пак од друга страна се осеќаше и како многу работи да беа нафрлани и дур трепнеш си пропуштил цел времеплов. Ме разбра некој? Гералт е мајко мила, Сири ми беше исто многу убава. Ќе ја гледам и наредната сезона, ако има де, а и ќе ја репризирам првата, чисто да се потсетам на некои работи.
Ко автор на темава, а уште повеќе со краш на Гералт малку доцнам со гледање. Надежно, ќе го оставам мојот впечаток за вторава сезона наскоро. Баш штета што не е активна темава. Дали во меѓувреме се најде некој посоодветен македонски термин за вичеров? @ane.bella тебе те прочитав, каде ги зема книгите? Онлајн можда? Би сакала да ги имам во колекција. Дете само да тргне во градинка има пак да почнам да играм..и читам.
Не не ми се купени а не ми се ни читани а сакам да ги прочитам. Ги гледав на амазон ги има цел комплет со меки корици $99 и $120. Кога ќе решам да ги читам прво ќе ги земам од библиотека, прво да видам како ќе ми се бендисаат, ако ми се појаки од серијата тогаш ќе ги купам. The Witcher Boxed Set: The Last Wish, Sword of Destiny, Blood of Elves, Time of Contempt, Baptism of Fire, The Tower of The Swallow, The Lady of the Lake, Season of Storms https://www.amazon.com/dp/1473232279/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_FDDAWNPTSGZ41BHEFH8J Witcher Books Complete Set (8 Books) https://www.amazon.com/dp/B08546ZX3C/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_E3PNKQP7VRBV6RJC3WJ3
Јас сега ја почнувам. Односно, изгледав пет епизоди. Ми се допаѓа што не е одреден тајм лајнот, туку треба да си сфатиш кога и што се случува. Се сложувам со димн погоре за приказната, стварно е прејака.
Господе колку е глупа серијава. Само Хенри Кавил ја вади, инаку ќе ја прекинев. Ама стварно е глупа, не можам значи.