Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

The X Factor USA

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 23 септември 2012.

1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Како ја гледав епизодата: мотај мотај мотај мотај, еј чекај на Клои штикливе некако убави ми се гледаат, пауза, па мотај мотај мотај мотај, емблем излезе, ок, стоп, икс.
    Каков Бруно, какви дрдорења и глупости, не можев да ги слушам, ме нервираа сите. :D

Што па толку се запрепастија затоа што фифт хармони влегоа, па десет пати се подобри и од Тејт и од Емблем3. Дури сакам и да победат. 8)

Ако победи Тејт, само жена му ќе го купи неговиот албум, а јас ќе знам дека шоуто е навистина наместено на многу добро смислен начин. :emo:

Наредната недела пак ќе има две епизоди или во една ќе решат се? :?:

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.083
    Допаѓања:
    66.935
    Во две епизоди ќе биде финалето, на 19 и 20, ние нели ден покасно гледаме.
    Ваљда прво ќе испадне еден, а другата вечер двајца ќе се борат.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.241
  4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Финалето ќе трае 2 часа.
    Веројатно во тие два часа, прво ќе се елиминира еден, а потоа ќе продложи само со 2 настапа. Или јас нешто се збунив.... :?:

Јас морам да признаам дека Фифт Хармони ми се фаворити. Гледајќи ги настапиве, некако многу ми прираснаа за срце, ептен се lovable, срцки.
    Карли е вонсериски талент, и ќе направи кариера без разлика на ова шоу. А девојчињава сега ја имаат животната шанса.

5. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.083
    Допаѓања:
    66.935
    Да, не испадна како што мислев.
    И јас си пуштив некоја солза на почетокот, навистина беше емотивно. :(
    Карли блескаше цела вечер, најдобра ми беше. Малку ми беше глупаво што 5Х ги имаа истите настапи од полуфиналето, а на третиот настап Деми ама ме нервираше, се префорсира некако, па како отиде на Сајмон му пееше, мислиш она се бори за победник. |( Одвратна ми е.
    Се, се, само краварот да не победи.

6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

:rofl: :rofl: :rofl:
    Си ме изнасмеала Реинбоу.

Ама баш е кравар. Замислувам спот со ливада, планини и река, големо стадо крави и Тејт стои во комблизонки и денса и пее во исто време.
    Мене не ми е јасно како успеа да собере толку гласови, кога ми изгледа дека пола Америка е за Карли, а другата половина за девојчињава.

7. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.217
    Допаѓања:
    25.781
    о_О ќе има доста разочарани женски тука на форумув,една од нив сум и јас
    за жал Тејт си ги лапна 5те милијончиња,Карли на 2 место и 3 се 5Хармони
    уште на почеток имав некои чудни претчувста,дека вака ќе заврши.отварањето на оваа вечер ми беше екстра КАТАСТРОФАЛНА со црвенио тепих,можеби некој имаше добра замисла ама многу лошо се реализира :!: Клои ко некоја мува без глава со микрофонот се растрчуваше по тепихот и до лимузините целата здткана не знаеше што да кажи или да праша,БРУКА,(важно 100 пати се пресоблече) а и Марио не беше нешто за машала :D а тек озвучуванјето на почеток му беше страшно катастрофално.од цела вечер само PITBULL ми го направи кефот :inlove: оние one direction ептен ги удрила славата во главата,со исклучок на тоа бушавото,мислам хари се вика? се на се за оваа вечер па и за цела сезона ПИШИ ПРОПАО :rofl:
    малце офф топик
    дали имате гледано American Idol?? јас до сега НЕ ама планирам да гледам оваа сезона,најмногу заради Мараја Кери и Кит Урбан,почнува во јануари,па ако гледате ке се дружиме пак

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ане.Бела, знаев дека ти ќе пишеш и пред да гледам одма дојдов тука да видам кој победил зошто не ме држи мене гзот ако не ѕирнам :D
    Стварно се разочарав ... немам ништо друго што да кажам освен еден збор што ќе опише се- катастрофа.

Ништо девојки, што би рекла Виножитка,
    краварот победи
    . Повеќе среќа следечи пут :)

На ane.bella му/ѝ се допаѓа ова.
  9. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Значи редовно си ги гледав X factor UK секоја година и последните две години ајде и овие од USA да видам што фаци се, али катастрофа, значи не можат да се споредат од катастрофалните водители (лани беше уште поретардиран) па се до Бритни и Деми Ловато што не знаат асален коментар да дадат никогаш, само се согласувам и не се согласувам... па дај бе ставите барем малку попаметни луѓе во жири што ќе знаат да се изразуваат... брука на онаа Бритни дрогата и го испила мозокот, нека се угледаат малку на UK... а за победникот немам коментар, баш убаво си кажавте кравар, незнам кој ќе го слуша него, зошто јас сигурно нема :envy:

10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.241
    Ама да ве прашам... во која категорија на изведувачи би ја ставиле Карли? Со оглед на тоа што има 13 години, со балади не може да прави кариера некако не и одговара. Знаете што би било на крајот, би и правеле песни од типот на сите други тинејџерски сензации и на крај би ја слушале само деца од 10 до 13 години.
    Плус, мала е, цел живот е пред неа, допрва следува нејзиното...

А Тејт од друга страна си е човек во години, неговата шанса беше сега - или никогаш.
    Човекот си пее кантри, има стил, и тие 5 милион долари што ги добива се веќе вложени во него со некаква визија, значи се знае каков албум ќе има, какви песни ќе пее...
    И убаво му рече Сајмон минатиот пат, човекот е баш Made in America, а со оглед на тоа што ова е амерички x factor, победникот е соодветен.

Ама си се израдував. :dance:

11. the.one.on.the.left

the.one.on.the.left Активен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Карли ќе успее повеќе, сигурно. Али се нервирам од коментари како, мала е, цел живот е пред неа, она ми е последна шанса на Тејт... Гајле ми е, ова не е солидарен фактор. Дај тогаш нека се пријавуваат само постари, дека последна шанса им е. Глупости. Карли си го има X факторот и колку и да е, 13 години, 20, требаше да си победи. Али Америка падна на приказната на караоке пејачот. ЈБГ.

На DjinTonik му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ако ништо друго, со тие 5 милиони ќе отвори млекара и уште еден сон ќе му се исполни. Ќе си купи 31297192319 нокшири за на глава. |(

БОРИНГ БОРИНГ БОРИНГ за него. За неговиот глас. За неговиот стил на облекување, на пеење.

Божем ете престарениот, никогаш не е доцна за сонот да стане јаве, ајде мани се таму. Да му ја видиме среќната ѕвезда кога ќе прави песни, дотогаш за мене останува истиот впечаток.

Цела среќа и ја пуштам на Карли. Ќе биде маестрална. :bow:

На Lovatic му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    E,победи човекот и у ред е.
    ќе направи кариера само во Aмерика, тоа е факт ;) . девојчето ќе биде светска звезда, сепак помило ми е што Tејт победи, иако ми е досаден, не би го слушала. Mил ми е,да, има убав глас, ама Kантри мјузик и лудо, не идат.

Cепак тој е аматар, да не се лажеме, тоа малото веќе е навлезено во водите на музиката, не и е нејзе X факторот прво навлагање на сцена ;)

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Не можам да останам рамнодушна, не можам, оваа верзија тотално ми ја смени помислата на Feeling good, секогаш кога ќе слушнам песнава, на Карли ми текнува.
    Дај бе нека ја сними оваа верзија, маестрална е стварно. :bow:

http://www.youtube.com/watch?v=lc_CTiHftNg

На sanja.burgundy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.083
    Допаѓања:
    66.935
    Знаев дека ќе победи краварот. Тоа е.
    Карли била млада, ама па овој е стар. Стар е бе луѓе, стар е и досаден. Карли ќе си направи карирера секако, ама од овој тешко нешто да биде.
    Инаку беше досадна цела епизода, Клои беше полоша од вообичаено(ако е можно тоа), ни Марио не беше нешто посебно, премногу се здрвени, се со истата фаца.
    Ане.Бела јас редовно си го пратам американскиот идол, имам тема за него отворено, па од јануари ќе си се дружиме таму. :)

На Lovatic му/ѝ се допаѓа ова.
  16. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Ни Тате ни Карли не ми беа фаворити.. јес да Карли е добра, сепак од почеток на шоуто Џенел ми беше нај нај нај :) ама сепак доколку би требало да бидам помеѓу Карли и Тате секако би идела со Карли..

И да, бев изненадена кога видов дека Тате победил ама јебига тоа е тоа :)
    им посакувам и на двајцата среќа, па понатаму да видиме што ке се деси со нивните кариери ..

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lovatic

Lovatic Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2
    Чоек, Карли имаше најголем талент...и сакав да победи, но не победи талентот на Тејт,туку неговата приказна. Инаку нема веза тоа...нема сигурно да пее песни Касни Порасни
    Абе ,што очекуваше? И јас несакав да победи старото :swear: ОМФГ Клои,Марио... ма поарно ќе ја ставев Ребека Блек... и арно што Деми ја ставија како судија што им донесе нова публика на шоуто..и да се надевам и во следната сезона ќе биде судијка^_^
    xxx
    Абе стилистката и рекла да си ги расте :D Инаку намерно прават така со Сајмон за да имаат поголема гледаност...и да привлечат повеќе публика :emo:

Модератор: Не испраќајте две мислења едно по друго, користете го копчето редактирај за дополнување на постот.

18. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Ова се новите судии на Американскиот The X Factor за 3 сезона.Што мослите, ќе ги биде?За Сајмон не треба да се коментира, човекот си е легенда.За Кели Роланд можам да кажам дека е супер, ја гледав во британскиот The X Factor, има свој стил на коментари и ми е баш за ова шоу.Мене лично катастрофа ми е Деми Ловато а за Паулина Рубио топрва ќе видам, не ја знам до сега.Не ми фали Бритни воопшто бидејќи не ја биваше ама ич :Down:

Прикачени фајлови:

19. I.want.to.sleep

I.want.to.sleep Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    469
    Дали знаете каде можам да ја гледам новата сезона? :D

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Уште не е почната, инаку торенти ќе можеш да си симнуваш... а онлајн не знам дали има негде а се гледа :)

На I.want.to.sleep му/ѝ се допаѓа ова.