Денес ги ставија на Youtube настапите, ама го нема настапот на Vino, не знам зошто. Eве го настапот на Дајмонд. Мене лично не ме водушеви, и мислам дека Бритни ја прецени со песнава. На судиите им се допадна.... http://www.youtube.com/watch?v=XhYhe94GjuU А Карли... пак ме остави без зборови. Прекрасно нешто. http://www.youtube.com/watch?v=75VM6vxQlk8
Го ставија Вино, Старфиш. Ја растури песнава, браво! http://www.youtube.com/watch?v=N5u80HXx ... ature=plcp Јас групиве ич не ги есапам, ама пошто ова беше Diva's night, и Емблем3 беа слатки, онака бебешко слатки, уште една таква група искрено не треба на светов, ама симпатични беа. Карли, дете божјо, до кога ќе ме расплакуваш? Нејзините верзии на песните се просто неверојатни. Јас му се дивам на девојчево. Аутифитот како грчка божица. Мало совршенство. http://www.youtube.com/watch?v=75VM6vxQ ... ature=plcp Официјално Пејџ е ЦИРКУЗАНТ! Со оној аутфит може да го шета слонот низ циркуз. Грозно во што претворија млада девојка. Шоумен е, ама ова е претерано. Се повеќе и повеќе наликува на Ријана, и очигледно кон тоа целат, па сакаат една нејзина копија. И кога ќе дојде до израз нејзиниот глас во еден целосен настап ?!? И Сиси се повеќе и повеќе не ми се допаѓа. Нека се пакуваат со Пејџ и двете. Настапов нејзин ми беше иритирачки. Каде е Витни Хјустон во оваа вечер? Шанаја Твејн е поголема дива од Витни? Му го погодија стилот на каубецов, ама мене тој уопште не ми се допаѓа .
Ги изгледав на брзинка. Деми се поодвратна ми станува . На почетокот ми беше мила, ама сега гледам дека не сум била у право. Една киртика не знае да прими, мислам му скока на Сајмон, му се прави паметна, едвај 20 години има, Сајмон за нејзе е доктор по музика :geek: Сељанка, нејзината група за жалење, глупи песни, Пејџ на човек не личи веќе, а што убава си беше Таа СИСИ редно време е да си го фати патото . Оноа малото што ја пееше Селин, Јанел Гарсија,Вино ми беа сасвим фини, не знам зашто и е досаден на Деми . Тој Тате, има убав глас, фин и мил човек е, ама песнине му се да си подреме човек,тоа ќе да е Кантри мјузик, јас не ги можам таквите песници Групите не ги гледам, не ми се итересни И да, Деми веѓата на ништо не ти личи
Мене ова човечево Тејт ми е толку мило, не можам да опишам, Лудо у право си песните му се досадни, ама многу го сакам како појава,многу сакам да го гледам, право сонце ми е. На неговите настапи очиве ми се обавезно насолзени. А и кажав еднаш претходно ние овде не сме навикнати на кантри музиката, ама во Америка е популарна, затоа он си беше прв минатата недела, според гласовите на публиката... Од женските Џенел ми е најјака, на почеток ич не ја сакав, ама со тек на времето гледам дека е најсолидна вокално од сите женски, а и најинтересни настапи има.. А за Пејџ обратно, многу ми беше симпатична на првата аудиција, ама врска си нема од пеење,ми изгледа ко да има премногу трема,што знам,досадна е едноставно. Емблем3 и Вино ми се исто така фини,и едни од омилените... И тоа би било тоа,другиве ми се небитни...
Досадно ми е, досадно ми е, малку ми беше досадно мора да признаам, сори ама ај уас борд... кога ќе ги слушнам, ми иде да им ги искубам косите, ама сериозно Врска немаат што зборуваат... досадно им беше Вино кога пееше, а настапот на Пејџ и бил најдобар до сега, сериозно? ама сериозно? На песна што е балада, не го слушаат вокалот, туку се досадуваат.... јас не разбирам што сакаат, само забава, кловнови, и глупирање? Па 5 милиони ќе земе тој што ќе победи, не може да е мистер ентертајмент а да не знае убаво да пее. Овој пат само Вино и малата Карли ми се свиѓаа, и малку женската група... апсолутно никој друг.
ОХ,Деметриа,Деметриа... А.К.А Деми па девојко прво земи си ја медицината после појави се пред цел свет БРУКО една не видена,од секогаш ми беше слатко девојченце ама овде се претвори во ВЕШТЕРКА,BTW WTF и со веѓите???секоја недела и се по дебели и подебели.многу си допушти,малку претеруваше со Сајмон сега и со Ел Еј се расправа,ах леле вријам од нервоза,од кај доби храброст да ја спореди Сиси со Вино и да кажи дури била подобра од Вино се крстам со лева рака.никој не и е крив што ги избрка нај добрите од нејзиниот тим Вили и Џилијан,и остана со циркузантките Сиси и Пејџ,од нејзиниот тим единствена е Џанел што е стварно добра,ама тешко на Џанел со оваа налудничавата. покрај Вино сношти ми беа стварно добри женските од кај Сајмон се му го заборавам то новото име 5 хармони Карли си пеј девојченцето немам збор и сношти убаво си испеа и сите ја испофалија,изгледа јас бев единствена што мисли дека со друга песна уште по добро ќе се претставеше,како и да е сигурно ќе продолжи понатаму. ги гледам моментално само што почна,веќе дома си Спојлер заминаа Lyric 145 не бев изненадена сношти стварно разочараа,ај да видиме кој друг бега вечерва ЕДИТ: WOW!!!!!!!!! Шо се случи Бреееее,Леле абре она Спојлер она Глупата сама си го напрај ова,никој не ја сака и затоа две од нејзините беа на крај,не можам да верувам Сиси е на 5-то место пред Дајмонд,Биатрис и Фифт Хармони е како да не,леле бре лел не ми се верува Џанел си замина
Не ми се верува дека Lyric145 и Jennel си отидоа. Не е фер! А инаку, овој настап на Paige и беше добар, ми се допадна. A најголемо браво за Britney. Сепак најдобро си ја спрема нејзината група, ретко песна да им има промашено.
И јас сум пријатно изненадена од Бритни, само ќе треба да поработи уште малце со нејзините зошто, освен Карли, сите и беа меѓу последните. Леле Деми Деми.. најглупа искочи од сите. А баш ми беше мила за време на аудициите А искрено Пејџ ми беше боље од Џенел. Џенел после првата аудиција со O la la згасна некако.. во ниеден нареден настап го немаше тој шарм како во првиот.. Но, не беше најлоша за да си отиде, зошто тука е секогаш СиСи! Офцата кажа една харт-брејкинг стори и се стопи цела Америка па ја изгласаа 5та -wtf. Ах се нервирам многу кога го гледам ова. Толку сум анти Тејт фан, ќе си пукнам! Али разбирам зошто го гласаат.. таму кантри музиката е иста како народната кај нас. Добро е што Карли,Вино и Емблем 3 ми ги држат на врвот.. друго се е аут.
Џенел леле не ми се верува аман?! Сиси не ја мразев и не ја мразам но ич не знае да ги контролира вискоите тонови, фалширање до немајкаде.. Ама ај, она и не е крива оваа Деми ги уништи.. И тоа е тоа, чим Џенел си отиде дома немам друго што да кажам.. Ужас
А да ве прашам, каде го следите X-factor? Пошто ја од коа завршува ги барам на јутуб, а баш сакам да си ги следам редовно.
^ Ана јас ги симнувам од овде http://kat.ph/usearch/x%20factor%20us/ цели епизоди. Ги има и онлајн али во 2-3 ноќеска е тоа, a торентиве сабајле ги ставаат. На јутуб е многу непрегледно, све испомешано башка не ставаат се, а јас се сакам да знам
Се надевам дека Деми сега е свесна дека си ги упропасти натпреварувачите, па веројатно ќе престане да префрла на Ел Еј и на Сајмон, се виде нејзиното вчера. Па уште се испозанесе, уште против Сајмон оди, а нејзините натпреварувачи испаднаа. Мене ми стана толку антипатична Пејџ, каааааде таа со Џанел, лелееее, онемев. Последниот стих од Парадајз-от го исфалшира невидено, и нема гласиште. Многу ми е жал за Џанел. Ејјјј Сиси остана, Џанел си замина. Додуша Џанел во овие настапи не беше ништо посебно, ама сепак е 100 пати подобра од Сиси и Пејџ. Ако не победи Карли, официјално престанувам со гледањево на ова срање.
Decki sakav da prasam dali ima nekoja makedonska programa kade go gledate x factor bidejki jas gi simnuvam epizodite od internet .. ako znaete nekoj sajt ili slicno kade ke mozam da gi gledam ke moze li da mi dadete link ? Blagodaram !!
ajde i jas za Demi da komentiram.. DA , vegjite katastrofa !! Jas- kako najgolem nejzin obozhavatel #Lovatic znachi ne ja svakjam.. prvo nejziniot nadvoreshen izgled vo site live shows e FAIL !! Demi, mojata Demi koja e tolku ubava, rechisi na sekoja epizoda izgleda kako 40 gid zhena.. Navistina , ja sakam starata Demi onaa od 2011 koga se vrati od rehabilitacija ili eventualno od 2012 se dodeka ne ja isfarba kosata kafeava.. Sepak, taa slatka pejachka od Camp Rock sega stana neshto sprotivno.. saka da pobedi nekoj od nejziniot tim so shto bi se ona proslavila niz svetot a i sekoj pat im se sprotivstavuva na site koi davaat neg komentari za nekoj od nejziniot tim.. Sepak jas mislam deka nema nikoj od nejziniot tim da pobedi ako ne i dadat Wild Card na Jennel kako shto napravija so Diamond White !! Isto taka taa preterano moli da se glasa za nejziniot tim.. preterano !! Na nejziniot oficijalen twitter profil duri pocna da im vrakja na obozhavatelite samo da glasaat .. Mnogu e smeneta .. jas navistina ne ja prepoznavam.. Sepak vo Camp Rock filmovite i Princess Protection Program i nejzinata serija Sonny with a chance beshe NAJJJdobra !! Mislam deka e opsednata so "winner of her group"
Имав доста заостанато,па денес се оставив на Х фактор.И ептен пријатно сум изненадена од Бритни, ги владее тинејџериве.Беатрис и Карли ми се срцки, и какви гласови имаат леле.И Дајмонд и Ерин се супер,ама не ми се омилени некако.Деми се уништи,буквално.Не знам зошто не прифаќа ни еден совет.Жал ми е за Џенел,од групата на Деми омилена ми беше, Сиси и Пејџ не ми се нешто посебно.Иако мора да признаам последнава изведба на Сиси беше доста добра.Жал ми е и за лирик 145,добри беа,ама сепак сметам дека има доста подобри гласови.Од групиве Емлбем 3 ми се фаворит,иако не ми се совпаѓаат со стилот на музика што ја слушам, ме освоија Башка срцки се.Женските т.е. фифт хармони не ме воодушевуваат многу,од сите изведби највише ми се свиѓаше последнава.А за Вино и Тејт само најдобри зборови имам,прекрасни се и сосем си ги заслужуваат првите места
Уф Џанел си отиде не ми се верува. Ах Деми, Деми, глупачо една. А тука за Бритни се изназборевме. Ама очигледно си ја знае работата. Се на се досадна ми беше малку епизодава, си мотав троа повеќе. На Беатрис настапот да заспие човек, убаво и рекоа. И мило ми е за Лирик, човече, судиите им зборат, таа ко ретарда некоја се цери, па обратни внимание човече, не само I love you, бла, бла. Е па доста ви беше. Оној Тејт не го ни гледам, колку ми е одвратен страшна работа, па пред Карли да биде. А Сиси на 5то место рипна.
Mnogu mi e zhal za Jennel.. pokraj Jillian Jensen mi beshe omilena .. no toa e .. samo malku mi e chudno toa shto zhirito i dade najdobri komentari a posle glasaa protiv nea -.- Mislam deka e taka bidejki LA SIMON i Britney ja smetaat kako prechka poradi koja nema nikoj da mozhe da pobedi od nivnite timovi . . a dali Paige ili CeCe kje pobedi e znak prashalnik.. Vsushnost ako Demi im pomogne da dadat se od sebe NEVER SAY NEVER !! Inaku bash bi sakala da pobedi nekoj od young-adults ne zatoa shto vredat najmnogu tuku zatoa shto se od timot na Demi..
Навивам за Карли Прекрасна ми е како појава, многу мило девојче има посебна харизма и убаво пее, има уште многу да научи но сега за сега ми е фаворит.
Ова не е хумано, се изнаплакав. за никој нема да кажам нешто лошо овој пат затоа што сите се посебна приказна, и за време на сите настапи се гледаше дека пеат од срце и од душа така да жал ми е да кажам некоја критика за било кој. Некако мислам дека нема смисла што пак си одат двајца, можеле да направат само еден да си оди оваа недела ама тоа е што е. Somewhere over the rainbow ми е една ол тајм фејворит песните, и многу ми се допаѓаше како ја испеа Карли.