Да де, римејк, по учтиво од крадење Незнаев дека турциве правеле така со повеќе серии ама оваа уште во првата сцена кога видов што се случува ми стана јасно дека е скроз иста како This is us. Ок како и да е, веч видено
Па Umutsuz ve kadinlari е римејк на Desperate housewives Doktorlar на Grey's anatomy Mucize doktor на The good doctor
Ахаммм е да, можно е. Не ми се гледани на турски тие и затоа незнаев. Оваа прва ми беше така copy - paste и одма аут и дадов
Леле последнава епизода... Се утепав од плачење, цела епизода ми се чини плачев. Ама страшно добра, толку добро направена, одглумена, музиката погодена, немам зборови. Спојлер Приказната ме скрши ми се чини, колку ми е жал што не се запознаа, што не ја запозна Рендал. И со Хаи колку ми беше трагично, целиот тој дел беше ужасен, па кога се јави на татко и од затвор Предобра епизода, пре.
Почна последната сезона, баш ми е криво што ќе е последна. Спојлер Ребека... Колку ми е жал што вака и се случува, ама не е фер животот никогаш.
https://flixtor.nu/watch/tv/3757939/this-is-us/season/6/episode/4 Јас овде ја гледам. Досадна последнава епизода некако, како филер епизода на која не и е место во последна сезона на една ваква серија.