Ја пробав. 24часа има дејство. Има многу јак мирис, а се носи 8 часа. Јас ја носев 9 часа ништо страшно. Е сега дента ја носев и ноќта се разболев. Викаат требало да осетиш нешто како да влече од тебe, јас ништо не осетив. Не можам повеќе од ова да ти кажам, јакиот мирис ми траеше и наредниот ден.
Можеш да ги нарачаш од интернет има претставници по сите градови. Енерџи се носи 24h, и пожелно е да се износат мин.7 влошки последователно. Имаат прејак мирис, мене ме потсеќа на оние Херба бонбоните. 162 ден. е една влошка. Јас од првите две осетив како некоја топлина да излегува од мене и некои тапи болки во стомак, за резултат ќе пишам после 7 та.
Јас го користам цел третман досега сум задоволна ама за резултат ќе пишам за еден месец. Го користам третманот енерџи 10 влошки, вруточна свежина, чајот, циклусни авое вера и интимниот гел, сите кога ќе ги истрошиш уште еднаш енерџи ми кажаа. тава е третман за два месеца јас имам уште месец.
Ме чуди што викате дека по 24 часа ги носите. Мене ми препорачаа да ги носам околу 12-15 часа. Ја ставам навечер околу 8 и наутро ја вадам.
Devojki dali nekoj gi ima koristeno vloskite tian de. Imam clamidija. Kakvo iskustvo imate? Dali bi pomognale ili ne daj boze da ne dadat nesakani efekti? Ve molam za odgovor.
Има некој искуство со програмава? Не ми е јасно ова на сликата е се што ти е потребно за тие 3 месеци или е само за еден месец терапија? Нема одредена шема и не е убаво објаснето, знае некој ?
https://www.facebook.com/tianDeMakedonijaproizvodi/ Исконтактирај ги на страната на фејсбук тие ќе ти објаснат.
Здраво, го имам истиот проблем, сакам да кои влошки ги користеше и дали ги комбинираше со чајот или без?
Мене ми кажаа една улошка 24 часа да ја носам а тие секојдневните да ги менувам два пати на ден,еднаш сабајле еднаш навечер
Истото го мислам, иако немам користено. Да размислуваме логички, како може една обична влошка да направи чуда и да санира некоја состојба, која можеби со години се создавала или трае. Ми нема никаква логика, освен маркетинг и измама за профит.