Не се носи 8ч се носи 24ч, затоа и се вика 24 часовна, очигледно грешка ти објаснил претставникот. Кој верува верува, кој не не, негово право, јас излечив еднаш еширихија со нив и трајно кандида па еве веќе 4г ми се нема вратено. Тогаш не бев претставник, впрочем неодамна станав претставник, ја купив цела програма, 2ипол месеци користев и ќе продолжев ама после 2ипол години мака останав бремена после оваа терапија. Сега станав претставник, сопругот ги користи шампоните нивни, паста за заби купуваме фамилијарно, презадоволни сме, не работам ова туку за себе си зимам, ако некој побара нормално дека ќе му нарачам.
Најмалку 8 часа, најмногу 24 часа, не е дека треба да се извади за 8ч. Затоа и се викаат 24 часовни. Препорачано е да се носат 24ч и да се менуваат на 24 часа.
Izvinete za latinicava, od mob pisam. Mi gi falea vloskite i za zabremenuvanje, megutoa neznsm kako se nosat i kako deluvaat za toj del, pa ako ima nekoja iskustvo ili slusnala barem za nosenjevo, kolku casa kolku denovi itn... jas zedov paketce od 10 vloski
Dobro vecer.Gledam deka imas iskustvo so na tiande vloski koi ti pomognale za zabremenuvanje.Kazi mi koi vloski i po kolku vreme gi nodese i koi caevi gi piese.Znaci kompletnata terapija .Bidejki se spremame za invitro kolku vreme tteba da se koridtst za da pomognst.Inaku imame i miom koj ne smeta na bremenost.Pozdrav
Јас имам миом, и моментално сум на терапија со влошкиве и чаеви. Уште месец ипол имам и ќе одам на преглед да видам дали имам некоја промена. Па ќе пишам.. Веќе осеќам доста промени али дур не отидам на гинеколог не зборам ништо Што имам читано до сега, има позитивни искуства со миоми и полипи, на фејсбук има искуства доста прочитај таму.
Дали може некој да сподели искуство во скоро време што користела од влошките Energy life и Енергија на тревите?
Zdravo, kolku dena gi korostevte I Dali polipot vi iscezna? KaKo ste sega? Zdravo, kolku vreme gi korostevte vloskite I sto se sluci so miomot? Zdravo Dali I'ma podobruvanje so miomot?
@pikabu5 јас тогаш носев од тие малите, не ми помогнаа. Мислам дека е тој цел пакет со чаеви со големи влошки и трае околу 3 месеца носење и плус партнерот пие чаеви, треба да се распрашаш. Многу пофалби слушнав од жени што останале бремени од тоа но јас лично не останав од тоа бремена. Не ги ни носев додуша, не им дадов шанса
Извинете што ќе се вмешам. Ќе ти споделам мое искуство. Ги имам користено последователно 3 месеци комплет влошки и чаеви покрај друго и за регулирање на циклус. Немав ефект друг освен што чувствував свежина. За тоа што сакав не ми помогнаа