Eve moe iskustvo so vloskite. Imav neredovna menstruacija pred 5 godini i resiv da gi probam. So nosenje na sedum vloski energy life se sredi problemot i od togas mi doagja od 28 do 30 dena. Posle toa pred 3 godini mi dijagnosticiraa HPV i zemav terapija od Aloe Vera Forever koja ne dade nikakov rezultat. Edna terapija me cinese okolo 5000 den na mesec a treba najmalku 6 meseci da se primenuva. Togas odluciv da probam so vliskite na Tian de. Koristev 10 vloski od 24h odkako mi zavrdi menstruacijata, potoa prodolziv so 1 pakuvanje dnevni vloski od Tian den i vo megjuvreme piev caj za imunitet od Tian de. Seto toa okolo 2000 den me cinese. Potoa napraviv pap test i bev cista. Nemav HPV. Posle 2 meseci ostanav bremena. I eve uste sum super. Ne sum predstavnik samo sum zadovolen korisnik. Koga gi koristite zavrsete ja terapijata do kraj. Pozdrav. Na kakov kafeav iscedok se misli? Lekuvate bakterija ili se obiduvate za bremenost?
Se izvinuvam na toa sto ke se vmesam. Posledovatelno koristenje na terapija odnosno 3 meseci,caevi,vloski,dnevni,ciklusni i 24 casovni,i pritoa nemanje nikakov efekt nitu vo odnos na hormoni,nitu vo odnos na ciklus a nitu pak vo odnos na bremenost od programata 90 dena terapija. Ova se smeta za nezavrsena terapija ?Ili ?
Vo predhodnite komentari imase pisano deka ne ja zavrsile terapijata pa se nadovrzav. Vo vasiot slucaj pobarajte sovet od tie sto rabotat so Tian de. Tie se podobro zapoznaeni. Jas koga barav da kupam prasuvav dvajca predstavnici i od dvete mesta imav razlicni upatstva za koristenje. Edniot mi nudese podolga terapija( mislam deka sakase pogolema zarabotka, na fb se pisani kako Tian De Macedonia), dodeka drugiot mi ponudi normalna terapija( toa e predstavnikot na Tian de od koj prv pat i gi kupiv vloshkite). Mislam deka podolga upotreba ne bi trebalo da ima kontra-efekt. Mozebi treba da se obratite na lekar za podetalno ispituvanje na vasata dijagnoza.
Па најверојатно кај сите различно делуваат. Гледав имаше позитивни и негативни коментари. И јас почнав да користам , порано ми дојде па ги прекинав па сега ќе видиме што понатаму ќе испитам дали ќе има ефект и ќе ви споделам.Јас ги зедов 10 влошки energy life, секојдневни влошки, и интимен гел со кој се одмивам секојдневно.
Pa toa i mi bese muabet,deka ne e sekogas do dolzinata na koristenje tuku individualno e kaj sekoj. Se imam konsultirano so doktor sekako,vo red e se .Vloskite mi bea samo bonus ,cisto da gi probam. Sepak se raboti za bilni preparati taka da veruvam deka osven sto e individualno im treba i vreme. Bas mi e milo sto ti pomognale i vo ostvaruvanje na najubavata uloga vo zivotot Да сигурно е така,секој организам различно реагира на било што. Секако не е на одмет да се проба,може да добиеш ,а секако ништо не губиш. Е супер,ајде пуштам среќа да ти помогнаатт ,па ако треба ќе ги земам и јас пак
Се обидуваме за бебче, во меѓувреме ги зедов влошкиве бидејќи имав бактерија во мокрача.. е сега незнам со односиве да имаме да немаме со мм, како е правилно додека се користат доколку некој знае нека ме просветли.
Moe mislenje prvo izleci ja bakterijata pa posle prodolzete da se obiduvate za bebe za da ti e mirna glavata ako daj bozee nastapi bremenost.
Јас лично од тианде улошките сите ги имам пробано и дневни и секојневни и тие единечните и да ви кажам искрено ги купувам постојано немам никакви проблеми, само ради чувството толку се пријатни и предобро се осеќам кога ги носам неверојатно чисто и свежо доле
Здраво, нова сум тука.. Вака.. Детектирана ми е кламидија, па сега ме интересира дали некоја од вас имала слично искуство и дали користела од влошките и ѝ помогнале.Ми препорачаа 10 влошки од тие со тревите 24 часа што се носат и едно пакетче секојдневни.Имам 24 години и прв пат се соочувам со ваков проблем и сум во голема паника и бунило. Help девојки
Iskustvo nekoj za miomi so tiende vloskite sekojdnevnite,ciklusni vloski i onie 24 casovnite..plus cajot Dali se sredija miomite
Dali na mekoj mu se javila alergija od tiende vloskite. Primer ceesanje po celo telo Dali se sredija miomite