Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

TianDe козметика

Дискусија во 'Лице' започната од Elii96, 1 април 2014.

1. Haciko

Haciko Нов член

Се зачлени на:
    28 мај 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    6
    Ова е за чајот за слабеење од tianDe ,,SLIM TEA’’.

✅го намалува апетитот, особено апетитот за слатко
    ✅го отстранува вишокот на течности
    ✅ефект за детоксикација
    ✅го збогатува организмот со витамини и минерали
    ✅не создава зависност
    ✅намалување на килограмите на здрав начин
    ✅има одличен вкус
    ✅дава енергија

1620 МКД /30ф.

https://www.tiande.mk/chaevi-i-dodatoci/slim-tea-чај-за-слабеење-detail FB_IMG_1591182716187.jpg Screenshot_20200603-131906_Pages Manager.jpg

На Nellie му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    И тука ли ве има? Доста лажете народ

На orxideya, poi, iloveaduck и 3 други им се допаѓа ова.
  3. lalinda

lalinda Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    143
    Ја имаш користено пудрата?

4. Bellaa1234

Bellaa1234 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2020
    Пораки:
    822
    Допаѓања:
    951
    Dali nekoj ima koristeno alunit? Potrebno mi e radi iritacii

5. wannabe777

wannabe777 Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2019
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Јас ја користам веќе неколку месеци, ама не секојдневно, бидејќи не се шминкам којзнае колку. Мене ми е доста сува кожата така да супер ми одговара затоа што ми доаѓа нешто како крема убаво хидрира, не покрива којзнае колку ама бидејќи ми е чисто лицето не ми ни треба да покрива, така да задоволна сум, ама доста е скапа мислам дека околу 500 ден беше а мало е пакувањето.

Е сега незнам, прв пат порачувам од Тианде и неможам да се пожалам, добра е кремата. Затоа сакам да ја пробам маската за коса од Жен Шен затоа што шампонот доста го фалат, па ако е океј маската да пробам и од него. Ако има некој искуство нека сподели.
    Да напоменам, затоа што многу пати слушам негативни коментари за било каков производ за коса и лице, во смисол нема врска не делува, а кога ќе ги прашаш тие всушност ставиле 3-4 пати и сакаат веднаш резултат. Значи за било кој производ треба МИНИМУМ 1 месец, т.е околу едно пакување да се искористи за да почнеш да забележуваш резултат. Особено ако оштетувањата се големи, незнам зошто мислите дека од 2-3 ставања ќе решите се. Така да ако имате такво "искуство", подобро не ни споделувајте, а ако некој навистина го користел шампонот или маската, ве замолувам да каже искрено мислење.
    Косата ми е многу сува изретчена и многу ми паѓа, исто така сакам да и го поттикнам растот, бидејќи многу бавно ми расте. Позз женски.

6. simona mony

simona mony Нов член

Се зачлени на:
    26 јули 2020
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    jas go imam mnogu e dobar sega si se zacleniv za da gi proucam i drugite proizvodi imaat mnogu dobri

7. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.733
    Допаѓања:
    4.587
    Шампонот био рехаб за раст на нова коса го користел ли некој?

8. A&A

A&A Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2020
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    10
    Jas go zemav samponot za zgusnuvanje na kosata no dobiv kontra efekt pocna mnoguu da paga(me sovetuvaa deka taka trebalo na pocetok a podocna rastela nova kosa )go koristev eden mesec i prekinav,ke istanev i bez taa kosa sto ja imam :(

Clenovi na TianDe me izrevoltiraa do beskonecnost :) pa ke si kazam i tuka.Nakratko vo grupata TianDe soveti i iskustva si go kazav moeto negativno iskustvo so poveke proizvodi no ocigledno grupata e samo za clenovi koi postiraat samo Wow efekti na "korisnici"pa mi go izbrisaa komentarot zatoa sto imase i drugi koi se soglasuvaa so moeto iskustvo i me izbrisaa od grupata.Stramota,stramota neka im sluzi na cest si igraat so problemite na lugeto!!!!

Последна измена од модератор: 15 јануари 2021
    На Lollipop_123, ocicka2014 и bebaa им се допаѓа ова.
  9. betiignatova

betiignatova Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2017
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Здраво, дали може некој да ми каже кои се условите за членство во тианДе?

10. Classy Flare

Classy Flare Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2015
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    62
    А дали имаш искуство со кремот од плацента за измазнување на лице. Со намера сум да го земам
    Имам проблем со лицето во текот на бременоста,но и потоа ми се појави и не се губи црвенило, ситни акни како меурчина полни со водс и не де губат.
    Еднаш си мислам дека е нс хормонска база но не се губат веке 12м
    Секое добро. Поздрав

11. Baby Girl 3

Baby Girl 3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2020
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    280
    Ве молам искуство со лепенките ТианДе, за болки од синуси? Дали се ефикасни, помагаат и за колку време има подобрување? Фала на инфо и споделено искуство

12. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    16.241
    Да споделам искуство. Единствено што имам пробано од козметиката на ТианДе е пастата за заби со бамбусова сол. Презадоволна сум од пастата за заби, ја користам веќе со години, имам проблем со непцата, парадонтоза и можам да кажам дека е единствена паста која ми ги одржува нецата да не се воспалуваат. Сакам да пробам и Prodental, но е многу поскапа.

На tinka-mace и *malenavolena*87 им се допаѓа ова.
  13. *malenavolena*87

*malenavolena*87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 мај 2019
    Пораки:
    1.699
    Допаѓања:
    3.500
    Јас дојдов да прашам :)
    Дали некој ја има користенп кремата од Fucoidan линијата на ТианДе??? Две клиентки ја земаа сега по втор пат ја нарачуваат што значи ним им е добра а и сега е на попуст.... Но ме интересира и вака некпј друг да ми каже искуство
    Инаку јас имам користено дпста производи и сум претставник па можам да ви кажам дека не сум од сите задоволна... Во право е погоре девојката што рече дека треба прво правилно и времено користење за да се види ефект и дека не е магично стапче се.
    Шампонот со ѓумбир (имам себороичен дерматит) не само што не ми го намали првутот туку скалпот ми беше крајно иритиран едвај си го оправив. Да се разбереме можеби некому со обичен првут ке му биде супер мене секако не
    Шампонот против опаѓање супер ми дечува на влакното и косата ми е сјајна но никаков ефект немаше кај мене против опаѓање. Секако опаѓањево беше постпородилно па како што почна така и престана :)
    Крема за лице од линијата Tibetian Herbs презадоволна доста хидрира и ја држи кожата мека и мазна сп едно нанесување дневно
    Гел за интимна нега со колоидно сребро предобар.... Дури имав и некоја блага иритираност која што со редовна употреба на гелот ми исчезна, добро е тоа што може да се користи и за време на бременост
    Спреј за тело природен алунит преджзадоволна се потиш но не мириса го користам од кога останав бремена и се навикнав на него и малата веке има 1 годинка јас не го менувам. Да се разбереме нема да мирисате како кога ке ставите Рексона и ке се потите но нема да смрдите и совеста ке ви биде чиста дека не ставате нешто штетно
    Исто презафоволна сум и од вчошките кои јас ги користев според шема 3 месеци по ред и после 2 месеци пауза имав негативен тест за ХПВ (после 4 години се позитивни) и позитивен тест за бременост :)
    Тоа е моето скромно искуство со ТианДе
    @betiignatova доколку сеуште сте заинтересирани за членство може да ме контактирате во лична порака ке ви објаснам
    Како што споменав погоре сум дистрибутер и доколку некој сака да нарача или добие искрен совет слободно стојам на располагање

14. babygirl15

babygirl15 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2016
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    186
    Девојки, не знам дали овде е соодветно да пишувам но сепак сакам да прашам дали некоја од вас ги има користено влошките со билки? искуства? :*

15. *malenavolena*87

*malenavolena*87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 мај 2019
    Пораки:
    1.699
    Допаѓања:
    3.500
    Да јас :)
    После нив прв пат по 3 години ПАП без ХПВ и после 3 месеци користење и пауза од 2 месеци останав бремена ( може овс второво е и сплет нс околности но ми беше предочено пред дс ги земам па го поврзувам за тоа)

На babygirl15 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. blessed.an

blessed.an Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2016
    Пораки:
    2.588
    Допаѓања:
    12.059
    Дали некоја има лично искуство нередовен циклус да средила со тианде
    Се што ми рекоа да користам ми излегува 3600 што и не е баш ефтино а треба најмалку 3месеци редовно користење ми рекоа
    Значи сакам навистина лично искуство некоја ако имала и го средила својот циклус

17. LukrecijaBorgija

LukrecijaBorgija Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    350
    Допаѓања:
    235
    A za sto go koristis alunitot?

18. little.girl.16

little.girl.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    3
    Решив да ја порачам крем-пудрата со плацента од овца бидејки слушнав и прочитав многу пофалби. Искрено не е тоа што очекував. Како пудра не би ја препорачала, бидејќи има многу ниска покривност. Има некој минимален ефект во моментот на нанесување , но одкако ке се впие во лицето не се познава воопшто. Како крема е доста добра: го прави лицето меко и пријатно на допир, а исто така има и преубав мирис. Ќе ја користам како крема, онака за заштита од сонце и прашинки.

19. pikabu5

pikabu5 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2020
    Пораки:
    681
    Допаѓања:
    1.056
    Некој искуство?

Прикачени фајлови:

20. Azalea Bonsai

Azalea Bonsai Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2016
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    33
    Здраво девојки, да не познава некоја во тианде, ми требаат тие 24 часовните влошки, лајф, но ги немале веќе извесно време мене би ми требале 5 да не има некоја залиха дома?