Ми треба програмер или некој што е технички специјалист да ми каже како да решам еден проблем. Доколку има нека ми пише во порака.
Најдов еве линк ако на некој му треба https://ggtik.com/?gclid=CjwKCAjwn8...RgqQlo1LNDtzwATJ1lfEXp0ALg4PBajxoCg_sQAvD_BwE
Пребарубај странски клипови и гледај ги, ќе почне да ти дава такви на кои се задржуваш да ги изгледаш.
Имам прашање. Што е со оние видеа чија песна оди во позадина у стил ,,Moj tata je sef policije"? Некоја интерна шала или..?
На почеток ја хејтав апликацијава но сега следам доста интересна содржина и ми се свиѓа што самата апликација предложува сличен контент на тој што го следиш или на видеата на кои се задржуваш.
Ја користам апликацијата само ради алгоритамот кој го нема ни фб ни инста. Прво, едно видео на тикток не се појавува по повеќе пати. Второ, ти предлага содржини според твои преференции.
Како може да се тргнат видеа од мој профил што по грешка имам направено repost? Не гледам опција да избришам..незнам
Интересна апликација, jа имам веќе 2ипол години. Највеќе ги сакам видеата од типот: Asmr, Smart home, Food/snacks platter, organizing and restocking и слични.