Па не сум имала оргинал па да ти ја кажам разликата. Иначе чизмите се многу удобни и не пропуштаат вода .. Сега се продаваат и во сите обични продавници за чизми
Bluegirl7 и Dolly.doll, може ли да ни кажете како сте задоволни од поефтината варијанта на чизмиве? Поконкретно, дали пропуштаат на дожд? Поздрав
Кажав и погоре .. Чизмите се многу удобни за ногата и се прадаваат во најразлични бои . Не пропуштаат вода
Имитација на тимберленд розеви како на горната слика ама без крзно на Шутка на горниот пазар за 1500 имаше Верувам дека преку недела и за 1300 ке ги земеш , јас слични само кремав земав за 950
Не ми се допаѓаат, никогаш не би ги носела. На некои многу убаво им стојат, ама јас неможам да се замислам со нив.
Имав минатата година розеви, сега ако си купувам ке купам кремасти, оние пообичните,топли се, или вакви или обични чизми ке купам, ќе видам
И колку се тие со тимберленд знакче ? Вакви има ? http://tbl.imageg.net/graphics/media/tb ... bhead2.jpg
^^ Тимерленд продавница има во Рамстор горе на спрат одма до Фиори, и се движат некаде околу 5-6000, отприлика се толку а на друго место продавница незнам каде има
Денес видов во една продавница во ГТЦ, мислам дека беше на втор кат, внатре има патики од различни марки. Неколку такви продавници поминав и не се сеќавам во која точно видов вакви чизми, ама мислам дека беше во таа.