девојки што мислите за овие timberland ?? мене некако ми се многу фраерски штознам убаво ми изгледаат
Овие ги имам, многу топлат и многу си ги сакам ми се погодија и нежни се за разлика од жолтите, тие не ми се допагаат толку.
Многу топличко изгледаат, сигурно се многу удобни! Баш кул изгледаат кога ќе ги видам на девојки штосно искомбинирани. Јас не би ги носела, не се мој стил и не ни имам со што да ги искомбинирам. Мислам дека ќе изгледам смешно, а не ни имам мерак да си ги купам за мене без разлика што се голем тренд сега, што ги носат ради мода, а не ради удобност.
значи вака од 6990 поефтини чизми од оваа цена нема во Тимберленд, е сега незнам за кој модел прашувате точно ... Инаку и јас многу си ги сакам ги имам овие два модела ; нешто слично на овие во тој стил се мемрзи да барам слика а ги зедов 9400 само со полна пета и без белата линија овие ги зедов 6900 оваа година сакам да си земам високи ...
Колку се малечките Timberladn чизми?? Ме интересира за детенце од 1 ипол годинка, значи малите бројчиња.
Си купив timberland чизми од office shoes, но на мраз прилично ми лизгаат. Само кај мене се случува ова или..?
Јас исто имам тимберленд чизми, ама воопшто не ми се лизгаат. Ептен сум стабилна за разлика од било која друга чизма. Ги имаш класичните или некои други?
Класичните, ги купив вчера и еве оваа вечер ги носев, имаше прилично мраз и ми лизгаат, не знам зошто..
Јас имам од друг модел, па не би знаела баш да ти кажам дали стварно се лизгаат. Мада што на мраз секоја чизма се лизга..
Ne razbiram. Zarem mislite deka ako se T. cizmi ne se lizgaat? Koj se tie cizmi sto ne se lizgaat? Ako gi kupuvate od taa pricina togas ne frlajte pari, Se Lizgaat, kako i site drugi. Da ne ve razocaram ama kaj mene ovoj vid na cizmi se nosata samo na gradiliste kako safety boots. E sega oni si izmislile i drugi modeli, kako navodno zenski modeli, ama samo za zemji kade mozat da gi uvalat na golema vrata, kao Moderni se. Nemojte luge da potpagate pod reklama.
Цел свет ги носи, кај вас таму не мора да го носите. Бидите вие модерни нас простите не не чепкајте. Те читам редовно и гледај го животот таму каде што си не мораш да плукаш по сите нас. Имам вакви чизми и ги обожавам и со се ги комбинирам. Не би ги заменила за ниедни други.
Можеби мислиш дека не си навредила некого, ама со коментарите кои ги даваш можеби треба да размислиш малце дали навредуваш некого или не. Нема потреба од споредба знаеме како е во странство, знаеме како е и овде. Разгледај си ги малце постовите ќе видиш дека секој трет пост ти е како ние во Македонија сме прости, како нас модата не ни ја разбираш итн. Ни јас не те навредив за да ми се заблагодаруваш.
И јас имам ''тимберлендки'' ама на штикла едвај ги најдов и топ ми се прочитав погоре секако дека се лизгаат кога стапнав на една мермерна плочка водена летнав вчера навреме се стабилизирав и не паднав за среќа И ги комбинирам за се пошто е штикла стои добро дури и на секси фустанче