Не.Барем кај моите не помагаат .Ама многу убаво се спие на нив.Веќе неколку години сите 3ца спиеме на Дормео перници и сме презадоволни.Секаде ја носам со мене бидејќи не можам да спијам на други перници станувам целата укочена.За хрчење едино според мене доктор би помогнал да се проверат синуси и дишни патишта.
Јас ги имам црните, вода не пропуштаат, ама не е топло во нив и не се баш така како што ги рекламираат. Но добри се, сепак.
Да прашам ако некој се најде да ми одговори, од перниците на Дормео дали постои некоја БАШ голема и цврста, да не е мека но и да не е тврда на почеток па потоа да спласне од спиење... Одамна сум во потрага по таква перница ама не можам да најдам... Ова го пишувам овде, на оваа тема, затоа што имам искуство со перница на Дормео која, така-речи ми се уништи. Спласна... Се искина... Не знам...
http://www.topshop.com.mk/dormeo-siena-pillow-classic-mf-2pcs-set-50x70-poly-bag-1 Jас ја имам оваа перница, само ми беше многу висока и извадив од мемори пената. Откако почнав да спијам на неа, од секоја друга перница ме болеше и врат и грб. Инаку не е мека да ти пропаѓа главата, ама не е ни тврда да те боли, се приспособува.
Најдобра перница се согласувам со тебе. Одма заспиваш главата ти се мести според цело тело одлична е Дома докупивме уште две Некој да каже два три збора за нутри булетот
Devojki ja ima li nekoj naracano masinkata -izmaznuvacot na stapala wellneo...imase 3 dodatoci.. za grubo, nezno turpiranje i za nokti plua.. okolu 800 den mislam bese... pa kako ste zadovolni? Se mislam da ja zemam?
Ефикасни се, но порачај си од ebay, многу се поевтини. Гледав дека многу производи од топ шоп ги има на нет за подобра цена со ист квалитет. https://m.ebay.com/itm/Ultrasonic-P...8o4C5kqMQ&var=452870905849&varId=452870905849
Немам ама буквално ни една работа што сум ја купила а да не ми откажала љубов. Прво патиките на walkmax партали од страните за 2 месеци. Проточниот бојлер чешма-откажа на 1 година(гаранција 6 месеци) Rovus зелената смукалка со три дела со uv за чистење на батерија незнам што,првото уклучување па ни една трошка не подигаше,одма ми ги вратија парите си знаеа дека не му штима. Ова не е антиреклама,среќата ми била таква со овие производи. Задоволна сум само од душекот
Користи ли некој над-душек/перница Eucalyptus? Вреди ли да се земе овој наддушек или некој друг од понудата на Dormeo или сепак ефектот е безначителен?
пишав и во др тема ама и тука има попусти во топ штоп во капитол сакам да го земам апаратчето за стругање пети длаи вреди?