Девојки, ве молам за искуство со овој над-душек https://www.dormeo.com.mk/dormeo-aloe-vera-orthocell4-1nad-dusek
Јас. Задоволна сум иако претежно правам помфрит. Без капка зејтин. Копани, крилца супер искачаат. Од Кам еднаш и кромид земав похован. Ако јадете супер е. Скоро ми е купен, уште испробувам.
Презадоволна сум, да го земеш Се препородив со него Едит: @Osamena devojka супер е фраерот. Го имаме неколку месеци, секој ден речиси се користи. Количински собира малку, но е доста брз.
А да, и сланина праев. Топ. А свеж компир како правиш? Ако правиш. Мене замрзнатиот ми искача врв ама свежиов некако ко варен/печен. Не дека се жалам, нит љупам нит сечам ко што сум мрзла ама ај да прашам.
Сега пишав погоре. Замрзнатиот помфрит искача супер баш помфрит, а свежиот како варен/печен ама супер е на вкус и тој.
Е така, го ставам и испаѓа повеќе печен, него пржен Ама така мене ми се допаѓа. Сепак не е класично пржено, нема ни вкус на класично пржено. Ама одлична алтернатива е
Што конкретно сакаш да си купиш ? Јас Дормео перница ја чекав да биде на попуст и летоска си земав а сега ја гледам на Блек фрајдеј поскапа , така да мислам немаат правила . Кај нив ништо не се купува по редовна цена .
Моите со картичка купија баеги добри апарати + шаркот за џабе пари. Вчера беа баш рекоа имало убав попуст.
Го барав одговоров да ти кажам фала. Го купив пред нова година orthocell 3+1 и имаше голем удел твојот одговор. Не зажалив! Препородување!