Ее супер, да си ми жива здрава, на ова се надевав, модел што ќе врши работа и на експрес лонец, за побрзо да биде гулаш, компир манџа и слично. Гледам дека нема на залиха ама па не дека јас утре ќе земам, ќе причекам сигурно скоро ќе добијат. Ќе го ѕирнам моделот баш. Јас сум само за програмиран старт, подесиш сега на ефтина струја, ноќта да спреми да е ко за потоплување утредента. Инаку се комирам сосе децата и после шипки варени ќе завршиш работа нешто Сега гледам нема воопшто модел про, туку dolcevita изгледа е истиот?
Не е ист, тие се обични, не се под притисок, не чинат, одамна ги снема овие про уште после нова година. Земи си на тефал, тој е таков нема да згрешиш.
Ја имам јас,плус и додатокот за цедење го купив, ние повеќе за зимница ја користиме,практична е и брза а секојдневно не, немам место кај да ја ставам.Чат пат ја вадам по потреба.
Да, супер меле, и прженица правевме со додатокот за колбаси, брза е, лесно се ракува и лесно се чисти.
Имам пасија кон куќни апарати и скоро нема што немам купено, посебно од топ шоп, така да прашај слободно што те интересира
Јас го имам joy белиот еспресо апарат и супер е, јас си правам макијато а маж ми еспресо Друг не сум користела па не знам да споредам дали има подобри
Чаши за Нутри булет од кај да земам? Во топшоп нема моментално, не знаеле кога ке добијат. На Алиекспрес многу скапа доставата е.
Ne, no nasajtot vidov deka drzat nutribulet. Verojatno imaat i rezervni delovi. Kako i da e, aliexpress opcija e sekogas tuka
Овој модел не, но сите останати патики, сандали и папучи од нив мајка ми ги користи. Има шилци во стапалата и најмногу и одговарат за пешачење.
Јас го имам, супер е вака само не ми се допаѓа што не е за некоја поголема количина кога се меси тесто и многу е гласно некако кога работи а дека го прави убаво измесено тестото тоа нема грешка.