вакви чизмички имаме цело семејство, и премногу сме задоволни, многу се удобни за носење, вода во никој случај не пропуштаат, и ногата ти е топла исто така јас имам и од патиките, само неможам слика да најдам да ставам, ама искрено мене не ми се нешто посебно за носење (како да лебдиш), чизмичките се 1000 пати поубави и поудобни
Ааа Ова не е можно во цела Македонија неможе да се најде 1 Nutribullet.. Дали некој од вас девојки го има и како се покажал? Таман решив да слабеам со него и видете што ми прават..
Дали се ефикасни овие Wellneo Go4Slim Slimmies – Чоколади за слабеење? http://www.topshop.com.mk/brendovi/zdra ... mmies.html Се слабее ли? Спојлер За тетка ми се. И дали може да ги јадат 13-14 годишни деца?
Ништо не сум купила од производите на Top Shop,така што не знам колку е добар квалитетот со оглед на тоа што имаат помпезни реклами.Размислувам за Дормео перница
Да и тоа многу се ефикасни. Тие едноставно те тераат многу помалце да јадеш. Од една кутија има резултати но не многу, треба да ги земаш подолго време, значит 2-3 кутии. Се јадат 30 минути пред главното јадење Не треба да ги јадат деца додека се во пубертет
по грешка нарачав производ од топ шоп како да го откажам? а инаку за колку стигнува производот и колку кошта доставата за во друг град?
Jas imam nekolku proizvodi od top shop, za nekoi od niv nemozam da kazam iskustvo zatoa shto ne gi koristam redovno, no imam walkmaxx sandali i patiki i navistina mi se dopagaat, dosta se udobni i obozavam da cekoram so niv. Dolgo vreme sum vo dvoumnje dali da kupam nutibullet, pa ke ve zamolam site shto imate kupeno nutribullet da gi spodelite iskustvata so mene za da mozam da se odlucam sto da pravam. Vi blagodaram mnogu!
Вредат ли бе овие пернициве на Дормео, да фрлам ли пари, или да одам од Јуск да си купам од Сити мол за дупло поевтини пари? Ме скина грбот откако си дојдов, насабајле одвај се исправувам, а некако вината ја наоѓам во перниците, затоа што душекот ми е во прилично солидна состојба, за разлика од ,,купчево,, кое што го нарекувам перница и на кое што спијам.
Јас ја имам Бамбус перницата и сум задоволна. Ја земав пред 2 год. по препорака на една колешка и ми се покажа како добра инвестиција. Пред да ја земам имав интензивни болки во вратот кои по извесно време од нејзиното користење ми се смирија (или тоа беше само плацебо ефект, којзнае ). Башка и си ја перам, ги вадам тоа влакната, перам навлаката, пак враќам влакната назад и после како нова ми е перничката . Повели: http://www.dormeo.com.mk/%D0%BF%D0%B5%D ... D1%81.html
Порано постојано ги гледав рекламите на Топшоп. Има неколку производи кои би сакала да ги имам, но некако цените им се многу високи. Не се исплаќа некој прозивод за тие пари.
Нема разлика. Се работи за истиот производ и истиот продавач. Бидифит и Топшоп се брендови на Студио Модерна. Исто како и Дормео, Делимано, Космодиск, Вокмакс итн.
Ако гледаш така, и iPhone-от е американски производ ама се произведува во Кина. Тоа е поради тоа што таму е евтина работната рака и скоро сè се произведува во Кина.
што мислите за оние хеланките за слабеење демек , за потење, Hot shapers? секојдневно ги гледам на рекламиве..ама сомнителни ми се малце
Ги има некој оние winter boots од топ шоп? Ме интересира дали ги бива, дали стварно топлат и дали може да се носат по дожд, општо на влажно време. Да не се зафркнам ако ги купам?
Јас последно ова го купив и воопшто не сум задоволна. Никогаш и ништо повеќе нема да купам, се е само реклама. Квалитет никаков. Само фрлени пари и излегува повеќе - Фалена јагода, празна кошница. Не се лажите луѓе, ни К од квалитет немаат. Замислите работи -30 секунди на ON, a 60 секунди на Оff... успорен филмДа ти се се смачи.
Jas go imam sokovnikot i realno e ist kako i sekoj drug malku poskap sokovnik. Isto ima mn vyber vadi normalno kako dr sok taka da ako se mislite smetam deka ne vredi da se frlaat tolku pari