Има ли некој искуство со овие чизми да ми каже дали се добри за на снег, дали топлат и дали пропуштаат? Или попаметно ми е вакви да земам?
NIKAKO CIZMI OD TOP SHOP.. VO EDNA GODINA 5 PATI LEPENI NA CEVLAR I 2 PATI ZAMENETI I PAK ISTO....UZAS
Јас сум презадоволна од walkmaxx fitnes патиките, презадоволна дури. Си купив други за надвор, со овие си вежбам дома и во вежбална кога одам, ептен ми се добри, а кога одиме во планина поубави ми се овие него ли планинарските.
Нас пак многу ни се погоди. Јас го користам за се` и сешто, многу ми заштедува време, не го губам во сецкање и плеткање со ножеви. Немам проблем со него, го купив баш под знак прашалник дали ќе ми се погоди, ама еве веќе неколку месеци се служиме со него и не потфрлил. И лесно се мие и одржува, мене и тоа ми е многу битно кај ваквите апарати.
Јас имам душек дормео од top shop и супер се спие мене бар ми е убаво, не се вртам на никоја страна. Многу е удобно, го препорачувам.
И јас сум задоволна од сецкото, мајка ми сега купи 4 во 1 кога беше со бледерот исто е многу задоволна
Јас лично не сум задоволна и не би го препорачала никому. Не ми се допаѓа во ниеден поглед. Јас му најдов 100000 недостатоци
Најверојатно и со ова важи - како ќе ти се погоди. Моето се` уште е во ред, си работи исправно. Сега се мислам за рачниот блендер, пасатор, како и да се вика. Сакам да си го земам и него, уште тоа ми фали од кујнските алатки.
Соковникот им е на попуст месецов,јас го земав и супер е барем за сега а исто така и делимано тавите им биле супер така вика мајка ми
Го има ли некој чистачот на пареа? Како сте задоволни, ме интересира дали вади нечистотии? Малку сум скептик за овие апарати на вода, а ми треба нешто за чистење подови без хемикалии, буцкото мој почна да ползи http://www.shark.com.mk/shark_proizvodi/shark_original.html
Овие хеланкиве демек големо чудо. Јас имам добиено на подарок од пред неколку години, ги носам понекогаш по дома како хеланки, никако не излегувам со нив. И немојте да се лажете дека е ист ефектот како со вистински фармерки. За мене од фармерка нема нешто поубаво и поудобно. Плус и тоа што дезенот им е како фармерка, само си мачкаат очи, од авион се познава дека не е.
Дали некој ги има купено хеланките hot shapers? стварно ли потат? а и за нутрибулет..вреди ли да се даваат 7 000 ? :/
Nutri bulet јас имам и го користам секојдневно и за нас и за бебето.Мене ми се исплати што го купив.Денот ми почнува со смуди што го правам во него од разно разни овошја и семки.
Феминки дали знаете каде се наоѓа topshop во тафталиџе дека не сум од скопје? а имам еден пакет да однесам но не мозам да го најдам