Девојки го има некоја користено (или сличен на него, бидејќи сличен ваков има и од Авон) Gymbit Thigh Master-от? Сакам да си го порачам но, му се мислам
Gotovo , mojot secko dusa dade po 4 -5 meseci neaktivno koristenje. Tolku mu bil zivotniot vek , toa ti e Kineska rabota. pamet za drug pat.
Завчера си сецкав зеленчук за салата и ми текна на твојов муабет. Баш ми е жал, мојот сеуште е во истата сосотјба, немам мака со него. Немаше некакв гаранција со него за да го однесеш таму од кај што си го купила?
Ima garancija 6 meseci, mi vazi seuste. Mislam deka ja nemam uplatnicata vo posta sto plativ koga go podigav. Vnimavaj samo najgolema mana mu e sto del od seckanata sodrzina navleguva nagore nakaj mehanizmot vnatre. Koga seckas nesto stavaj najmalku sto mozes. Od toa se rasipuvaat.
Е ова ниту го знаев, ниту пак го имам приметено. Фала ти многу @makedonkamak , мојов засега навистина е добар, па ќе видиме како ќе се покаже. Некако не сум многу надежна после твоево искуство, дури се прашувам зошто е така, ама ајде, за арно нека е. До кога издржи, до тогаш, нема да му ја мислам многу.
Јас пред еден месец го зедов сецкото од делимано и ок е.Прв пат кога сецкав кромид претерав и ми стана како каша.После веке му ги научив цаките.Исто и кикиритки мелев и супер излегоа.Лесно се чисти. Во четврток чекам рачната правосмускалка да ми стигне.Беше на попуст од 50 посто за клуб членовите. Дормео јонизаторот го имам и се џабе фрлени пари.Го користам како ламба а толку доверба полагав во него. Перници имам 4 од дормео и презадоволна сум особено од силвер перниците. И појасите за колено мм ги има од Др Левин.Откако почна да ги носи му замина болката во колено. Тоа е моето искуство со топ шоп.
e баш за правосмукалката се уклучив на темава, кажи ми како ќе се покаже од прва, гледам дека и за прозорци е ( може ќе го најдам лекот во неа )
Не сум задоволна искрено.Мн мн слабо влече и работи со полнење на полнач.Ако и се потроши батеријата и немаш каде да полниш џабе ја имаш.Јас ја зедов за во кола .Со мали деца сме и божем за на патување да ми се најде.Ама нема сила за влечење.А за прозорци не ја пробав.
Кога бев мала ми нарачаа еден неисправен чипи чан и го вративме. Памтам едно средство за чистење флеки во многу мало пакување и мајка ми не беше задоволна. Оттогаш ништо немаме земено. На подарок добив валк мах патики, во нив само трчав и многу брзо се искинаа.
мој роднина купи дормео перница и вели дека воопшто не е задоволен дека е многу тврда и дека има болки во вратот
Лани го купив ранецот од Дормео и сум задоволен од него и нема непријатни мириси со оглед на тоа дека ставам опрема и патики кога идам во теретана. Летово се зачленив и добив клуб 5 картичка и купив перница, постелнина и две навлаки од Дормео. Од перницата многу сум задоволен и немам болки во вратот ниту пак се потам. Инаку чичко ми и стрина ми ги имаат патиките, чизмите и балетанките од walkmaxx и велат дека се презадоволни од нив. Единствено нешто што ме нервира кај нив е константното јавување на телефон и убедување за да купиш нешто. Абе денеска два пати ми се јавија, ама на вториот пат не им се јавив и одма ги блокирам за да не ми се јавуваат. До сега од четири различни броја ми се имаат јавено и четири пати ги блокирам.
Охх.. на топ шоп никако да не се веруваа ... секогаш истиот муабет и нон стоп порачуваме , најкорисни ни биле перниците од дормео и едни ќебенција розеви беа ,и (мислам и тавите од делимано се убави ама јас лично не сум ги користела ма да ги имаме дома) и појас за половината ако те боли и тоа, друго ништо ни орбитрек, апаратот за варење јајциња, едно пластично за миење чинии , шејковите, патната пегла, хеланки и блузи за слабеење ,правосмукалка, појаси за слабеење, машината за шиењее , апарат за палачинкии,кремата слим,апаратчето за масирање за целулит, убава беше пеглата за коса потрокалева една и машинка за бричење кога фаќа кога нее..и уште кизнае уште колку работи имаме што не ми текнуваат ..катастрофа се само лажи ги луѓетоо
Девојки јас имам доста производи од топ шоп и сум презадоволна.Power juicer го имам со години и го користам екстра е, исто и Ralax&tone масажерот, делимано сецко, делимано блендер 3 во 1, делимано миксер, шарк правосмукалка и Х2Очистач на пареа,четката за коса,доремео перници, наддушек рињу и све ми се погоди ептен.Сега сакам да го земам Делимано 50во 1 мулти пекач, го има ли некој користено да сподели искуство? http://www.delimano.com.mk/elektricni-uredi/multi-cooker-pekac.html
Луѓе го имате ли чистачот на пареа Shark? Како сте задоволни од него? Планирам да земам па ми треба мислење. http://www.shark.com.mk/shark_proizvodi/shark_steam_aparat.html - За овој зборам.
Го користела некоја Нутри булетот? Ме примамува веќе неколку месеци. А не е ефтин да одам на ризик да го земам.