Top Shop производи

Discussion in 'Општи дискусии' started by nate-natali, Jun 19, 2011.

1. redheaded

redheaded Истакнат член

Девојки го има некоја користено (или сличен на него, бидејќи сличен ваков има и од Авон) Gymbit Thigh Master-от? Сакам да си го порачам но, му се мислам:?:

static7.ekupi.eu 25467.jpeg

2. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Gotovo , mojot secko dusa dade po 4 -5 meseci neaktivno koristenje.
    Tolku mu bil zivotniot vek , toa ti e Kineska rabota.
    pamet za drug pat.

3. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Завчера си сецкав зеленчук за салата и ми текна на твојов муабет. Баш ми е жал, мојот сеуште е во истата сосотјба, немам мака со него.
    Немаше некакв гаранција со него за да го однесеш таму од кај што си го купила?

makedonkamak likes this.
  4. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Ima garancija 6 meseci, mi vazi seuste. Mislam deka ja nemam uplatnicata vo posta sto plativ koga go podigav.
    Vnimavaj samo najgolema mana mu e sto del od seckanata sodrzina navleguva nagore nakaj mehanizmot vnatre. Koga seckas nesto stavaj najmalku sto mozes. Od toa se rasipuvaat.

Mishela likes this.
  5. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Е ова ниту го знаев, ниту пак го имам приметено. Фала ти многу @makedonkamak , мојов засега навистина е добар, па ќе видиме како ќе се покаже. Некако не сум многу надежна после твоево искуство, дури се прашувам зошто е така, ама ајде, за арно нека е. :D
    До кога издржи, до тогаш, нема да му ја мислам многу.

makedonkamak likes this.
  6. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Дали навистина хеланките што се како фармерки затегнуваат, бар малку?

7. joy1

joy1 Форумски идол

Јас пред еден месец го зедов сецкото од делимано и ок е.Прв пат кога сецкав кромид претерав и ми стана како каша.После веке му ги научив цаките.Исто и кикиритки мелев и супер излегоа.Лесно се чисти.

Во четврток чекам рачната правосмускалка да ми стигне.Беше на попуст од 50 посто за клуб членовите.

Дормео јонизаторот го имам и се џабе фрлени пари.Го користам како ламба а толку доверба полагав во него.

Перници имам 4 од дормео и презадоволна сум особено од силвер перниците.
    И појасите за колено мм ги има од Др Левин.Откако почна да ги носи му замина болката во колено.

Тоа е моето искуство со топ шоп.

Eli23 and <3 pleza4e <3 like this.
  8. Polsko

Polsko Популарен член

Јас ги имам, затегнуваат малку, убаво стојат ти ги препорачувам да си ги купиш.

Osamena devojka and Emotional123 like this.
  9. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

e баш за правосмукалката се уклучив на темава, кажи ми како ќе се покаже од прва, гледам дека и за прозорци е ( може ќе го најдам лекот во неа )

10. joy1

joy1 Форумски идол

Не сум задоволна искрено.Мн мн слабо влече и работи со полнење на полнач.Ако и се потроши батеријата и немаш каде да полниш џабе ја имаш.Јас ја зедов за во кола .Со мали деца сме и божем за на патување да ми се најде.Ама нема сила за влечење.А за прозорци не ја пробав.

11. PeperutkiVoMene

PeperutkiVoMene Истакнат член

Кога бев мала ми нарачаа еден неисправен чипи чан и го вративме. Памтам едно средство за чистење флеки во многу мало пакување и мајка ми не беше задоволна. Оттогаш ништо немаме земено. На подарок добив валк мах патики, во нив само трчав и многу брзо се искинаа.

12. irena.1

irena.1 Форумски идол

Го има ли некој купено тепихот од дормео асана со мемори пена во него. Како сте задоволни?

13. maca cvet

maca cvet Истакнат член

мој роднина купи дормео перница и вели дека воопшто не е задоволен дека е многу тврда и дека има болки во вратот

Avokado likes this.
  14. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Имаме Relax&Tone и Dormeo перница и задоволни сме.

15. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Лани го купив ранецот од Дормео и сум задоволен од него и нема непријатни мириси со оглед на тоа дека ставам опрема и патики кога идам во теретана. Летово се зачленив и добив клуб 5 картичка и купив перница, постелнина и две навлаки од Дормео. Од перницата многу сум задоволен и немам болки во вратот ниту пак се потам. Инаку чичко ми и стрина ми ги имаат патиките, чизмите и балетанките од walkmaxx и велат дека се презадоволни од нив.

Единствено нешто што ме нервира кај нив е константното јавување на телефон и убедување за да купиш нешто. |(Абе денеска два пати ми се јавија, ама на вториот пат не им се јавив и одма ги блокирам за да не ми се јавуваат. До сега од четири различни броја ми се имаат јавено и четири пати ги блокирам.:lol:

joy1 likes this.
  16. peperutche21

peperutche21 Популарен член

Охх.. на топ шоп никако да не се веруваа ... секогаш истиот муабет и нон стоп порачуваме (facepalm) , најкорисни ни биле перниците од дормео и едни ќебенција розеви беа ,и (мислам и тавите од делимано се убави ама јас лично не сум ги користела ма да ги имаме дома) и појас за половината ако те боли и тоа, друго ништо ни орбитрек, апаратот за варење јајциња, едно пластично за миење чинии , шејковите, патната пегла, хеланки и блузи за слабеење ,правосмукалка, појаси за слабеење, машината за шиењее , апарат за палачинкии,кремата слим,апаратчето за масирање за целулит, убава беше пеглата за коса потрокалева една и машинка за бричење кога фаќа кога нее..и уште кизнае уште колку работи имаме што не ми текнуваат ..катастрофа се само лажи ги луѓетоо

17. macalavica

macalavica Популарен член

Девојки јас имам доста производи од топ шоп и сум презадоволна.Power juicer го имам со години и го користам екстра е, исто и Ralax&tone масажерот, делимано сецко, делимано блендер 3 во 1, делимано миксер, шарк правосмукалка и Х2Очистач на пареа,четката за коса,доремео перници, наддушек рињу и све ми се погоди ептен.Сега сакам да го земам Делимано 50во 1 мулти пекач, го има ли некој користено да сподели искуство?
    http://www.delimano.com.mk/elektricni-uredi/multi-cooker-pekac.html

18. Marick14

Marick14 Истакнат член

Земав од соковникот. Супер задоволен сум.

joy1 likes this.
  19. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

20. kjukli

kjukli Форумски идол

Го користела некоја Нутри булетот? Ме примамува веќе неколку месеци. А не е ефтин да одам на ризик да го земам.

Osamena devojka likes this.