Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ugg boots

Дискусија во 'Мода и стил' започната од black-angel, 29 јануари 2010.

1. Saxobeat

Saxobeat Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    99
    :inlove: Дали знае некој каде ги има у Струмица сакам едни вакви...

2. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Грди,апла топлинка.

3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.694
    Допаѓања:
    43.647
    Јас имам едни кафеави ама до колената се, не се вакви кратки, искрено ги утепав од носење...за грди, да, грдички се ама топлат и тоа како, јас како што си имам проблеми со циркулацијата и нозете секогаш ми се ладни, за чудо овие ми ги стоплуваат.Ги имам многу одамна уште пред да почнат да излегуваат тука, на другарка ми тетка и и ги донесе ама нејзе и беа мали и ми ги поклони и еве има 3 мош и повеќе год како ги имам, оваа година малку се распарталија ама уште служат.
    Вака изгледаат грдо ама кога се искомбинираат слатки се бе, и убаво стојат на нога, што знам мене ми се удобни и доста добра инвестиција па макар и дома место папучи да ги носиш, се исплаќа.

4. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Денеска си купив и јас вакви! :clap: Имаше попуст во Пеко, па си ги земав за смешна сума, а се до под коленици. Ептен ми се по ќеиф, некоја нежна кремаста, сивкаста, белузлава боја се. Јас би и црни, ама немаше, па греота е да не ги земев за таа цена. :D

Нема врска, многу ми се убавки. Еве вакви слични се, троа повисочки. :D

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Во Теранова има сиви со бело „крзненце“ 1599 мислам беа. Ама некако не беа убави, барем мене не ми се допаднаа :?:

6. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    јас денес си купив едни вакви моите се кафеави,темно,ги зедов 30 евра,и многу ми се убавиии,сани купив бели(многу ми се прљаа :@ ) ииии така,сега и по дома ке ги носам .. :D

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Кажуј за колку ги зема и дали има уште одма!!!!

На Ann.94 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Дишете сите. :D Мислев на Пеко во Велес, значи го земав последниот број. Е, земав 41, (инаку носам 39/40) затоа што тоа ми е точно на мускулот на ногата и во ширина. За должина, една влошка и ќе терам. :D Платив 1 200, што е супер цена за високи и напоменувам, квалитетни чизми од Пеко. :!:

Ми рекоа дека попустот продолжувал најверојатно и од понеделник, така да, ако можете, отидете и видете. Ова важи и за другите Пекиња во Македонија. Имаше или ептен големи, или ептен мали бројчиња.

Едит - Сега ми текна. Јас планирав да зимам угг од кожарата во Велес. Ако некој сака, цените се 1 600, работат и по нарачка, во смисол на боја, бројче итн... Квалитетни се, гарантирам. Другарка ми цела зима ги отепа од носење, не и пропуштија. За тие пари, вредат. ;)

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Не ги обожавав многу ама ако топлат како што кажувате и јас ќе ги купам годинава . :) :)

10. Kasandra123

Kasandra123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    Луѓе сакам и јас да си купам вакви, ама ме интересираа дали пропуштаат ? Пошо сакам и за на снег,дожд да си ги носам :)

11. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.656
    Допаѓања:
    4.574

Се разбира дека пропуштаат вода цели се мекани платнени

12. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    мене ми се многу слатки, башка и топлат.. убаво стојат на фармерки, туника .....
    познативе ги носат многу.. во план сум да си купам :)

13. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Порано одвратни ми беа им се смеев на сите што ќе ги видев со овакви чизми...викав дека на топлинки испаднале...но со текот на времето ми се смени мислењето и почнаа да ми допаѓаат...стварно стојат многу добро на фармерки а башка и топлат...ама не е убаво тоа што многу пропуштаат...зимово ако си најдам убави и ако не се многу скапи ќе си купам барем да имам едни чизми во кои нема да ми смрзнуваат нозете.

14. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Мене ми се многу убави.И одлично изгледаат.
    Во план сум, оваа зима да си купам едни вакви. :)

Прикачени фајлови:

15. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Му порачав на еден другар од Англија да ми донесе...Се израдував како детенце кога ми кажа дека нашол. Можеби тука повеќе ќе ги платам и пак нема да се оригинал
    Едвај чекам декември :) :inlove:

16. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Во Евроазија ги има уште, намалени се од 2500 на 2000, а моделот и ист како првата слика со првото мислење што ја поставила блек енџл.

17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.822
    Допаѓања:
    25.535
    Си купив вчера, ама од тие плетените, крем.
    Ептен ми се симпатични, ма да од моиве дома добив ептен безврска критики, како и да е.
    А колку се удобни па.. :inlove:
    Бојата ми е нешто помеѓу овие, ни толку светла, ама не ни темна како вторите:
    Сега уште да залади времево..

18. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Супер се, си шеташ низ улици, а чиниш како дома да си по папучи....Ама да не те фати дожд :D
    Моите се скинаа, сега барам нови :)

19. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    [​IMG] Вакви сакам :inlove:

20. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Јас имам и многу ги сакам, сигурно се имам и изјаснето на темава. Планирам уште два пара да си купам :) Туку дојдов друго да кажам во врски со чизмичкиве :D Не чекајте зима и снег да падне да ги носите, зашто со овие на снег ќе летате ко со скии :D многу се лизгаат, така што да залади уште малце и слободно облакајте (препорачливо - носење на суво :!: :D )