Мене ми се преслатки чизмичките ама верувајте ги видов и ги прашав колку и се и искрено ви зборам не ми се даваа 1100 денари за овие чизми, кој како сака нека ме свати ама мене ми се мн 1100 денари за овие, бар да беа до кај 800 би си купила ама вака не ги купувам
И јас си имам едни вакви чизмички ама моите се пократки не се од тие највисоките.Многу си ги сакам и ич не жалам што ги купив. Секој мора да има барем по еден пар.
Не знам од каде си, ама ако си од Скопје, TALLY WEIJL има повеќе продавници, има во рамстор горе, во сити галери на втори спрат мислам беше и во гтц се наоѓа на приземје, на ќошот кај поранешно блу кафе. Дали има уште тоа не знам, јас ги купив во јануари. Иначе во теранова имам видено доле дека има.
Значи колку паднале, јас си ги купив од тели веил уште пед нова госдина и верувала или не ги купив 1300 ден... тегет се моите... а што е најтрагично дали два пати ги облеков, а многу сакам да ги носам.. не знам ни сама зашто не ги облекувам ама некако најкомотно ми е у патичинја
Па и овие се како патичиња, дури и поудобни зошто не ги ни осеќаш кога ги носиш Епа сигурно си ги купила кога ги донеле и додека ги извадат парите држеле цени, после тоа ете јас толку ги купив дури и смешно ми беше
Интересни се.Немаат којзнае колку убав изглед ама сепак имаат нешто посебно шо ги прави популарни хехех.Јас си купив зимава-бели.
Баш пред некој ден гледав еден филм, тој што отеков, Вајлд Чајлд, и таа носеше вакви чизми летно време со летно фустанче, чудно но преубаво изгледаше.. иако никогаш не би ги облекла така, барем не кај нас, ке помислат од марс дека сум паднала