Ги сакаммммммм преубави и преслатки ми се.Имам 2 пара црни и сиви со крзненце.Мислам да купам и 3ти али пократки овие се од повисоките што ги имам.Јас ги земав оригинал и 2та пара и ептен убаво се покажаа.
Вака интересно стојат,сигурно се многу лесни за облекување,ама мене не ми се допаѓаат премногу,повеќе на папучи ми личат.
Јас си купив , црно бели на риги со копчиња.(После камен мост , на др. страна тоа како трафики што се мали дуќанчиња има едно така поголемко изложени се на излог) Не беа ни скапи а цели се внатре со волна и многу ми ссе убави , топли и меки. Штета што се за на суво време
Јас имам од природно крзно-мајка ми работи во кожарата кај нас во Велес и таму ги изработуваат.Ги носам и сув снег,еднаш се зафкнав на кашав ама утоп станаа ножињава Екстра се овие чизми,со нив конечно сум стоплена во зима
Јас имам од природно крзно-мајка ми работи во кожарата кај нас во Велес и таму ги изработуваат.Ги носам и сув снег,еднаш се зафкнав на кашав ама утоп станаа ножињава Екстра се овие чизми,со нив конечно сум стоплена во зима [/q А каде може во Скопје да се купат такви со природно крзно што ги прават во Велес?
А каде може во Скопје да се купат такви со природно крзно што ги прават во Велес? [/quote] Не,бидејќи немаат продавница во Скопје ама еве кај е Велес
Јас имам од природно крзно-мајка ми работи во кожарата кај нас во Велес и таму ги изработуваат.Ги носам и сув снег,еднаш се зафкнав на кашав ама утоп станаа ножињава Екстра се овие чизми,со нив конечно сум стоплена во зима [/q Аман,ќе се стопите во вештачко крзно
Одамна сакав да си купам едни вакви, и летото случајно здогледав едни, веднаш си ги купив. Кафеави се, така имаат тигреста шара, многу се убави. Ги утепав од носење, ептен ми ги греат нозете. Точно дека се носат само на суво време, ама одлични ми се. Таман за периодов.
Па овие со вештачко крзно искрено навечер и не ме топлат баш,камен ми се нозете,затоа сакам да си најдам некој квалитетни што ке ме стоплат..
Минатата година земав едни од Гари кинеската и издржаа колку толку , е сега годинава незнам дали ќе купувам, ке видам Многу сакам да најдам бели
А јас да ве прашам имат некој купено од ова кинескиве продавници?? не ми е за квалитет, ме интересират дали смрдат?
Јас многу ги сакам и си ги носам еве трета година по ред. Имам кафени и медова боја, ама ми здосадија па им се намерачив сега на светло кремавите. Па дај веќе нека дојдат тоа попустите, редно време е.