хм, овие последниве можеби и би ги облекла некогаш.. некогаш кога ќе неам што друго да носам. Не е вообичаен моделот, затоа.
Мене баш ми се слатки, два пара имам дома едни повисочки, и другите пониски. Си ги изнаносев. Е сега, овој период, лето, не би ги облекла затоа што сигурно пола ако не и цел град ќе ме направи лудача.
Чизмиве ги обожаваааам Незнам зошто али многу ми се свиѓаат... Имам 3 пара али не се оригинал сиви, крем и црни... Сакав да нарачам EMU (исти се како UGG само што се поевтини иначе двата пара ги имам гледано и минимални разлики има) од amazon.com Иначе да се купата UGG се околу 200+ евра во Белград а искрено толку не ми се дава пошто во Белград имас снег цела зима така да неможам толку да ги износам... Иначе се прекрасни
Лани си купив црни,ги износев цела зима е веќе крајот на март попуштија,се скинаа.Ептен ми се погодија,ем удобни,ем убави.Ги купив декември,значи цел декември,цел јануари,февруари им се изгуби малце формата. Инаку ги купив од Калиопе,1500 денари така нешто. За малечки - Сакам и вакви -
И јас си ги купив од калиопе-крем се моите и исто ја изгубија формата и се тоа али ептен се топли, али сепак оригиналот нити си ја губат формата и се дупло по дебели али 200 евра хммм
Site gi nosat taka na snimanje ili nesto namesto za vreme na pauza da se presoblakaat i da nosat stikli samo si oblakaat vakvi cizmi i sibaj Ima uste mn poznati sto taka praat
Kaj nas vo stip od 500 den padnaa na 200 den...ama mene iskreno ne mi se svigaat bezpari da mi gi dadat ne gi zimam
Девојки вака едно прашање јас имам вакви лилакови ама мн ми дречат сакам да ги префарбам во црни...арно ама незнам со што можам да ги офарбам help!