се заљубив!!! Ах! бтв: ова на сликата е Мила Кунис или само личи на неа? за чизмиве, кога излегоа ми беа смешни и неможев баш да ги сварам...Тетка ми ми донесе од Милано кавеави и ич не ми се допаѓаа, како топлиники по дома си ги носев мината зима Ама сега пополека ги навикнувам, и почуваат да ми се допаѓаат... Сакам да си најдам вакви, ама кај нас сеуште не сум видела
^^тие што ги бараш се нешто слични на овие, а скроз исти вакви прават во велес барем јас знам девојче што ги има
ГИ СААААКАААМ! Дури и бојата ми е омилена, и најзастепена во плакар! Ај те мооолам прашај ја од каде и се и колку пари ги земала, да не се тегнам за џабе до Велес!
Па она работи во кожарата во велес и по мерка и ги правеле за нејзе околу 3 и пол илјади ги има земено
Ништо!!! Па сега има стар и нов дел фабриката нз точно каде се порачуваат....ама можеш да отидеш во дуќанот што го имаат( се наоѓа кај стоковната куќа) и ке ти кажат точно како можеш да ги нарачаш
И мене ми се убави и слатки за носење на суво време Е сега,ме интересира дали овие на сликава ги сметате за угг чизмички?
- баге јас тие ги сметам .. -солзушка тие се како од платно и не се за снег или дожд .. тие се само за суво време
Неможе по снег, само за суво време се Вчера видов EMU вакви чизми, кои се скоро исти како оригиналот и се 180 евра за на дожд
ааа и јас имам едни вакви ама не се оргинал туку од calliope чичко ми ми ги купи и додека не ги добив значи препекав на сите зборев како сакам едни такви чизми.таква сум за ако видам нешто убаво(блуза,дукс....) цело време за тоа зборам додека не го купам или додека не ми помине меракот за тоа и ке ги удавам тие што се околу мене дури ке им се смачи и не ни ме слушаат хаха