Се повеќе и повеќе ги засакувам чизмичкиве...осеќам дека кога наполно ќе им помине модата, тогаш вистински ќе се заљубам во нив (што да правам кога сум индивидуалец по вокација) Бојатаааааааааа! Новите модели на UGG UGG Felicity Boot UGG Langley Soho Collection И ваквите моделчиња ми се допаѓаат
Се стокмив да си купам едни, иако се ужасно грди, реално. Ама топлат бре! Само јас мислев дека не пропуштаат вода. А всушност биле за - суво и ладно време. Нејсе, топлички се, иако се чувствувам како Јети.
пред некој час баш видов едно девојче носеше, а напред и назад и беа цели од вода. грозно изгледаа како такви
eh modni zavisnicki jas barem koga stanuva zbor za obuvki, sekogas biram nesto so sto ke mozam da odam a ne da si kupam nesto pa da mi zafaka prostor vo skafceto za cevli/cizmi , a koga ke go oblecam na ene da me bolat stopalata pa posle trosi pari na pedikir sekako sekako [mod-kirilica:3fg9g2wp][/mod-kirilica:3fg9g2wp]
Имам носено лицемеерно е да речам не, сега носам од оние гумените али овие ептен ми личат на овца со тоа крзното на нив
Тие ниските, едноставните, еднобојните ми делуваат многу слатко и шик. Останатите не сакам ни да ги погледнам,а не па да помислам да ги имам
Многу се слаткиии..ги сакам најмногу Деновиве одам во Скопје се надевам дека ќе си најдам некои убави