мислам дека се многу удобни и практични а и модерни се изминатите 2 години..Во струмица за жал нема прадавница во која се продаваат барем слични на овие (или јас не сум забележала ) какоо и да е планирам да си купам следниот месец кога ќе одам за Скопје..Мора да имам барем еден пар
може да ми кажете каде има нис Скопјево и колку им е цената? Јас доаѓам од Велес и најчесто одам во шопинг во ГТЦ,Рамстор и новото Веро
Последен пат кога проверив, 1900 беа, ама можно е сега да се на некој попуст. Јас се канам да си земам едни сиви од таму, се надевам уште ги има.
Ги обожавам! Си купив сиви обични, црни високи и крем високи.. и дефинитивно се заљубив во тиркизните, лилаковите и розевките од Chocolate.me
Има во ГТЦ во една продавница за чевли карши киното Милениум за 500 ден, а во Кисела Вода во истата продавничка кај Борис школото два пара за 1000ка
Баш баш Ugg чизми не би носела, ама слични на нив - да (кога велам слични мислам на такви слатки кежуал чизмички). На пример вакви:
Ете ги! Тие се моите! Тие ги сакам!!!!!! Додуша мене сите чизми ми се во овој фазон, на шнирање, ама баш вакви ми недостигаа.... И бојата е Ако знае некој каде може да ги најдам кај нас го молам да ми пише...Ако не ќе ги барам преку e-bay! Готово се заљубив! Мои се!
Се извинувам за ком. едно по друго ама не сака поинаку незнам зошто. Инаку морам да кажам дека ги обожавам ugg ..имам кафени ама се вљубив во овие сините...
Ова нема благе везе со угг чизми Ама се преееенајубави. Ама и скапички 175 долари од Jeffrey Campbell Лелелееееее овие ги сакам. Аааааааааа најубави се Јес да и ова не е УГГ ама нема везе