Се менуваат, ако најдеш мајстор што ќе се нафати да ти ги смени и да не бидне поскапо или иста цена како што си ја купила.
Zenski od kaj mozam da si kupam uv lamba za nokti ? Gi gledav na aliexpres ama nekako site se so shipping i doagaat dosta skapicko. Thanks
Женски ми треба помош Кај можам да најдам сијалички за УВ ламба и како да ги сменам, изгорени се речиси половина. Ламбата е 120W, сликата е понапред, сега се изгорени повеќе
Од Бел парфимерија можеш да земеш без да ја чекаш со денови да ти стигне до дома, ама не знам дали работи во недела. Во Зелено пазарче е внатре.
Не се скапи, ги има мислам од 700 нагоре секакви модели. Ќе го најдеш лесно дуќанов, некако по интуиција го најдов и не знам колку добро ќе објаснам ама секако нема како да се утне, зашто само тој е од таков тип со сè и сешто за нокти и ќе го забележиш одма лесно. Најчесто влегувам од влезот позади автобуската постојка што е на 11-ти Октомври, така ми е најлесно за ориентирање кај сум. Внатре нема многу кружење, гледај само да дојдеш до средината на Зелено пазарче и отприлика тоа е. Од карши се тезгите со облека и оптика, во близина имаше некои рибарници, знам заобиколив низ тезги покрај нив. Проврткај се околу средината и верувам ќе се снајдеш.
Дали некој ги има пробано билдер геловите од Ревуар? Јас ги користам гел лаковите и сум многу задоволна ама за билдер гелот сакам совет и некое искуство