Да, јас оваа ја порачав и користам. Задоволна сум, за мои лични потреби е супер. https://www.aliexpress.com/item/32808054211.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.490c4c4dwZnZIF Сите диоди работат, не ја чекав долго иако ја порачав во шпицот на 11.11, сама се гаси кога ќе се испече слојот, добро пече.
Јас. Ако ти се чека нарачувај и не испод 72w. Истите ги препродаваат овде а ќе ја платиш поскапо доста
Здраво девојки Би сакала да ве прашам дали знаете нешто за овој сет ? Ламбата,геловите итн. Дали се квалитетни бидејќи би сакала дома да си правам сама на моите нокти. Поздрав
Здраво, Каде можам да набавам квалитетни гел лакови, како некои од брендовите Gelish, DND, Gellen, Elite99, FairlyGlo, B.M.C. ? Фала ви
Да препорачате добри четки за ставње на гелот во боја кога го ставам се познаавт како линии до што може да е нркој ако знае шѕо се занимава со ова да може да ми каже што користи какви четки и дали ги имате користрно геловите на лина оние што се проѕирниот брлиот и розевиот дали ср добри. Фала
Јас сакам да купам ламба за да можам дома да си ги средувам ноктите. Можеби 10 години без престан одам на нокти и мислам дека би можела сама колку-толку да си ги правам (секако не професионално) па би сакала да ми препорачате каква да купам и од каде, да не е прескапа зошто сепак може нема да ми оди и да не е од али експрес не ми се чека.
Јас продавам ламба со гелови во боја со опрема плус. Кој сака инфо во порака ќе му пуштам слики. Си правев сама ама сега бебе имам и немам време ни да ми прават ни па да си правам Малку користена може само 5-6пати, останав бремена и ми беше страв да се зрачам.
Им пишав, ти благодарам. Ако разбираш може ли да ме упатиш што се ми треба од течности освен гел, нели нешто се става пред гелот прајмер или како се вика? За турпии такви работи се снајдов само да не пропуштам нешто за ставање.
Прајмер се става најпрвин па после тоа база базата се пече после тоа гелот тој што е проѕирниот го стругаш и после сгаваш каква боја сакаш таа се дтруга со блок турпија и најнакрај топ коат ако сакаш да гледаш како се оде отвори на јутуб имаш подобро објасанто таму можеш да сванеш поубаво
Повторно јас, да ми препорачате друга онлине продавница бидејки маникир мк очигледно не сакаат да заработат, со денови не враќаат и ме оставаат на сеен, а сакам да нарачам буквално се од ламба за печење нокти до гелови, турпии и се останато и не можам да ги чекам два месеци додека вратат. Некои малку посериозни дали познавате? Или продавница низ Скопје да отидам директно да купам се?
Мислам дека имаше една типка што продава гелови, не знам дали има и ламби Marina Krstevska. Скопје се можеш буквално да најдеш на тезгите на Битпазар
Дали може да ми кажеш каде точно стојат тиа што продаваат се за гелни нокти бидејќи не сум била на бит пазар па ако може да ми кажеш подетално ти благодарам
Имам ув ламба Сун од 72 w, меѓутоа одкако ќе ја наместам на тајмерна пр. на 60 секунди самата се гасне по извесно време, ве молам дали некој знае зошто така се гаси сама и пред да истечат секундите на тајмерот.