Ako penisot vleze vo vaginata,ne skroz cel.. I da ne te skini. Dali toa e seks? I uste nesto.. Kolku dlaboko e himenot? I kolku tesko se kini.. ? Ve molamm pobrzo odgovorete.
Aко прашуваш дали си скината веројатноста е голема и иде накај да. И следен пат види прво има теми за вакви прашања не одма нова да отвараш
Ovde sme za da pomagame,a ne da vregjame ! Ne sum skinata sigurno,ne vleze tolku dlaboko .. toa sto me interesirase prasav. Se nadevam ima nekoj da pomogni,bez vregjanje/
Пф...без вреѓање?! Сериозна си?! Да не те вреѓам што ми се правиш невина при виновност?! Извини тоа е привилегија,не си невина веќе,аирлија нека е,исече црвена лента. Толку длабоко?! Што мислиш каде е хименот,во грло?! Ма ајде бре! И шо да ти помогнам?! Да ти ја исперам совеста со тоа што ќе ти кажам тоа што сакаш да чуеш?! Епа нема...тоа е.
Ако ти сама не знаеш дали си скината или не од каде ние да знаеме Кога веќе влегол зар уште се сметаш за невина?
Она што сакаат фемките да ти го кажат е дека најверојатно си, хименот е тука некаде блиску, значи не мора цел да влезе, и за да знаеме дали си уште невина ќе треба да провериме
Емчучуленце далеку од вреѓање, ние сакаме да помогнеме ама не те познаваме доволно, мислам дека најдобро ќе биде мајка ти да ја прашаш или татко ти, тие најдобро те познаваат па нема да им биде тешко да те посоветуваат. Од твоите претходни осум мислења повторно се сомневам во трол ама ти си знаеш. Темава не да се заклучи туку треба да се избрише, имаш теми за такви прашања.
Може да се случи да не се скине хименот по првиот сексуален однос може да се скине вториот пат бидејќи има еластични химени, но за тоа треба ти да занеш дали ти се скинал или не? Мене лично ми скина вториот пат кога имав сексуален однос и тоа по малку крварење имав и ништо, и да не си скината не се секирај наредниот пат не ти бега.
Vidi vaka.. Ni jas ni toj ne sakavme uste od sega da se desi toa(da me skini) . Zatoa toj ima oset i znae do kade da odi, i mi kaza deka nema sansi od tolku malce da me skini. Treba mn poveke za toa
вие вадете го и ставајте го унутра, ама не сакате да те скини Oндак нека не ти го става ич со опроштење ако нејќеш да те скини или земете лењир мерете секој милиметар еба*о Hе си ми сфатлива ама ајде Tи сакаш да ти влезе, ама химен не даваш јаката работа во животот, хименот уф, уште некоја жалопојка треба да му се опее на тој химен како и икона не му направиле до сега јас не знам, божество да е
Ова што си го напишала ме изнасмеа , не си мала имаш 20години незнам како на машкиве и успева да излажат ама на ваков трик сигурно да и да ти кажам дека и ова го викаат само главчето нема да те боли нема ништо да ти биде...... Не си дете за вакви глупости да пишуваш ивини не сакам да те навредам ама твоето однесување ми личи на 5годишно дете
Ова испадна сакам да се е**м ама без да ме скине А добро според вас невиноста ја претсавува само присуството на хименот? Се друго можеш да правиш ама да стои хименот и пак си невина живи глупости
ти влезе и готово,нема малку многу,ова како лазо и шехерезад е само главата,и не е тоа шо мислиш мала,хахахахахах еве јас ќе ти кажам дека си сеуште невина,очигледно тоа сакаш да го чуеш,ако си скината и неговата контрола не е доволна,бдв хименот е близу до влезот,така да треба само да те чепне со пенисот а да не те скине хахаха
Е тука имаш право, треба многу повеќе за кинење, треба да му биде поголем за да успее да стигне до хименот. Многу ти е осеќаен дечково, има осет до кај треба да го пикне за да не те скине, само да те залаже.
А кај има такви осеќајни дечковци? Туку ако неќе те да те скине со таквио да не случајно сака ластици да ти мава, позадапрашај се да не се збунил што му е функцијата?! Туку дај седни искористи го малку интернетот за да научиш нешто за сексот пошто си много мала 20 години. Ние не сме ти брцале со прст да знаеме тебе химено каков ти е.. А ако неќете да се скинете ондак зинете, оралка чиста работа.
Ти си веќе е**** со извинење, така да сега нема скината не скината Дечкото фино лепо те смотал,ти го ставил, па ти верувај му оти не бил длабоко. На таа сласт и на ивицата на дупката да е, арно е