Zdravo devojki. Sakam da prasam nekoj so iskustvo od koristenje na Vichy pudrata za suva koza. Dali ste zadolovlni dali pokriva ili ne . Fala vi ..
Дали би ми препорачале Виши крема за сува кожа (на лице) и која крема од Виши е најидеална за тој проблем?
Користам хидратантен крем на Vichy aqualia, по препорака од дерматолог за сува и осетлива кожа и е ок, добро делува, ја хидрира кожата, но не забележувам некој посебен ефект, освен ако е потребно да се користи многу долг период.
vichy normaderm 24 Feuchtigkeitspflege е наменета за неправилности на кожата(црвенила,проширени пори,пигментации на кожата,црнки) и овозможува 24 часовна хидратација.За сите типови на кожа е.Мене лично многу ми одговара и топло ја препорачувам.Ја купив околу 15е не се сеќавам точно 50мл.
Користи ли некој крема со спф 30 или 50? Задоволни ли сте? Дали ја мрсат кожата, тешки ли се, дали добро се впиваат и отприлика која цена се?
Многу сум задоволна од сите производи што сум ги купила, иако цената им е доста висока, вредат за секој денар. Посебно сум задоволна од млекото за сончање, едно од ретките што ми ја смирува алергијата на сонце
Совет од тие со искуство؛ Која крема би ми ја препорачале како anti aging, 33год сум, комбинирана коза?