od kaj nas nemam kupeno znam deka se mnoogu poskapi od Amerika.prv pat si kupiv vakvo,me bendisa mnogu i sega gi koristam, sprejot i mlekoto za telo. preubavi mi se.
Видов на Facebook страната на Cosmo Tinex дека ги има овие сјајчиња, па би сакала да прашам дали некој ги има видено колку ги е цената? http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5554_n.jpg
Денеска видов Викторија сикрет светки за тело. Длаи некоја од вас ги има користено и длаи ви се допаѓаат? Дали остануваат долго на телото? И ги има во повеќе бои, кои се најубави и што е разликата ако воопшто ја има?
Мислиш на спрејчињата со светки? Ако да, добри се колку да се рече дека не се лоши, а не се за секој ден и секоја пригода, и не се воопшто дискретни, ефект што мене лично не ми се допаѓа. Значи не се многу густи, меѓутоа, се крупни и мене лично не ми се допаѓа тој изглед на накитена елка. За разлика, мислам дека нема освен за мирисот на спрејот нормално (ако воопшто станува збор за тие спрејчињата со светки).
Спреј за тело ? нешто како дездоранс ? пред еден месец добив на подарок па прашувам уште го немам употребрено
Од интернет нарачав сјај за усни од ВС. И вчера го добив. Има просечен мирис, многу е нежна текстурата, и ништо повеќе од тоа. Чинеше околу 10 долари. Како за ВС очекував многу повеќе. Овој е како сјај од на пазар купен. Воопшто не сум задоволна.
Дефинитивно најубавите... И лтниот и зимскиот Love Spell ги имам користено и најубави се.. Дефинитивно душа давам за ВС и обавезно секој месец си зимам ама.... Не сум толку задоволна... Од авон спрејчињана за 200 ден трат поише од овие ама сепак се е ради името
Јас овие ги имам. Млекото за тело sensual blush е најтрајно од сите, кога имам ставено нешто од ВС парфем не ористам, преубави се