Сите ангели од Викторија Сикрет ми се убави,но сепак мојот фаворит е Барбара Палвин туку колку што успеав (набрзина) ја разлистив темата и баш чудно ми е што никој не ја спомнал Едноставно девојката зрачи со убавина,а за насмевката и да не зборувам совршенство
величината ЕС(S) по наши отприлика за колкави гради е и ширина на/околу грб? сакам да порачам онлине... за гаќички величина S(ес) како можам да знам за колкав обем отприлика станува збор(како панталоните или)
Гаќички по наше носам М. По нивно тоа е S најчесто. А за купачи, секогаш долниот дел го зимам С, а горниот М. Перфетни ми се. Инаку кај нас и купачи носам М величина.
Гледам има и во Скопје Pink Secret продавница па може да ми кажете таму како се движат цените на гаќичките и оние торбите Love Pink? И за колку време стигнуваат порачките ако ги порачаш од страната?
Karenin, wolf4e, или некој друг кој купувал онлајн произоди од Victoria's secret , имам неколку прашања околу интернет порачките - Сигурно сте забележале дека има купони кои ти даваат попусти на одредени артикли. Дали може да се користат и за интернационални порачки? Видов купон кој нуди бесплатен шипинг - ќе можам да го искористам? - Дали ви ги царинат производите?
Целиот ден го изгубив во барање спрејчиња по интернет, на eBay имаат многу голема провизија и не е сигурно дали се оригинал, а на официјалниот сајт не испорачуваат спрејчиња затоа што содржеле алкохол, a имаат предобра понуда 5 за $30. И сега муабетот ми е каде да најдам во Македонија, во некоја парфимерија или некој ако си ги продава онака нелегално. Уште поубаво ке биде ако некоја феминка од Америка ми се нафати да ми ги купи, нормално прво ке и ги пратам парите.