Јас сум си редовно во пинк сикрет... Цените им се онака океј спрејчињата до 1000 се лосионите исто 900-1000 градниците од 1700-1900 па нагоре. Се наоѓа во аеродром веднаш до ред кафе и нема да зажалите ако купите. Значи се работи за оригинали иначе козметиката на ВС ја има и во космо и во рамстор ја видов во една парфимерија знам ама не ми текнува како се викаше како и да е сепак таа им е цената Иначе денес излегува во јавност шоуто па едвај чекам да го гледам само нз кога ќе биде на јутуб објавено :/
oвде цените се огромни за разлика од странство,инаку имам неколку пари гаќи и еден градник,прекрасен е материјалот и на двата производи посебно градникот и материјалот од кој се изработени корпите.Рај
во право си во америка спреј за тело е од прилика 400 ден меѓутоа ако го нарачаш онлајн или да го купиш таму шипинг/царина ќе ти отиде повише отколку тука да си го земеш за 1000че
e да,освен ако имаш некој таму... или преку некој да купиш.. јас баш посленово кремче што го добив го видов дека е 1200 нешто така..се шокирав... ова ми е омилено спрејче,има прекраен мирис на кокос ..сите ми го приметуват и не се троши брзо
Ангеливе честитаа Божиќ на социалните мрежи : Alessandra Ambrosio: May you have health, happiness and peace during this holiday season and through the coming year! Feliz Natal!! Desejo a todos vocês muita saúde, felicidade, paz e fé neste Natal e no próximo ano! Doutzen Kroes: Merry Christmas everyone much love #christmas #love #familytime @victoriassecret presents are under my tree this year)) Adriana Lima: Happy holidays to all of my wonderful fans!! Love, Adriana
Ми се допаѓа тоа што носат долен веш, а сепак не изгледаат толку провокативно..скоро невино и слатко, затоа се и ангели. И рекламите кои ги снимаат..како се скокцани-женственоста надвладува наместо голотијата.
Девојки да не знаете што се случи со таа продавницата од Скопје - Пинк Сикрет, имав пишано претходно.. си имав порачувано спрејчиња, кремови сега сакав да си порачам пак ама гледам ја нема на фејсбук страната им е избришана
И јас го приметив истото... и нз што е планирам да тркнам деновиве до аеродром да проверам дали е затворено. Иначе што мислите вистина е дека Лима и Амбросио заминуваат од ВС ?
^Битола има во она новата продавница што ја отворија VS, на Широк Сокак што . Како во едно уличе. Пишува VS
Некoј пoрaчувaл oнлaјн oд В.С? Јaс имaм спрејa oд Америкa ми се oд В.С. и гaќички,њдниoт пaр ми сњ скинa. А спрејoт мм трaеше дoстa дoлгo.
https://www.facebook.com/Prodazba-na-Victorias-Secret-1652512988299412/ Девојки има ли некој нарачувано од оваа страна од спрејчињата, гледам по 750 ден се. Дали се добри, дали траат? Позз
Зошто би порачувале онлине и некому би давале провизија кога ги имате во космо и сличните парфимерии? Фино лепо оди ,пробај па купи.