А дали се овие оригинални? Да не се од алиекспрес? Знам дека единствената продавница што беше оригинал во Соравија е затворена.
@sunshine.87 Незнам стварно и јас тоа се прашувам, можно е и од алиекспрес да се.. штом се вака прилично ефтини се се бидува
Ако порачувал некој од официјалната страна на В.С. ...колку имате плаќано шипинг? Може за Македонија како што гледам, 3 пати поефтини се од кај нас во Космо
ГИ ОБОЖАВАМ ВС! Би сакала да сум еден од ангелите! Немам производи од ВС, но од манекенките ги обожавам: Изабел Гуларт, Жизел и Алесандра Амбросио. Девојки го пратите ли шоу-та? Сега оваа година Лима ги напушти ангелите.
Мои ТОП 10: 10. Gizele Oliveira 9. Selita Ebanks 8. Lily Aldridge 7. Adriana Lima 6. Alessandra Ambrosio 5. Martha Hunt 4. Sara Sampaio 3. Izabel Goulart 2. Karolina Kurkova 1. Gisele Bundchen мојата омилена
Јас имав и уште имам некои парчиња што ги штедам на носење и сум многу незадоволна. Не се квалитетни! Веќе одамна не ги купувам. Има многу подобри брендови и модели! BIG NO! Манекенките анорексчни и пропаднати бљак...
Не знам за облека ама за козметика се топ. Посебно спрејовите за тело и парфемите. Без Алесандра и Лима шоуто не е тоа тоа. Они беа најубавите ангели и заштитни лица. A 2019 не ни одржаа уопште шоу. Креациите секоја година исти па исти, ништо ново. А како го праат спектакл, големо чудо,ко карневал е.
За облека зборам баш. За мене лично, ужас! Инаку манекенките да, мене само Лима ми е убавка, сега веќе кога ја нема ниту една убава не остана. Преценети се, боље нека не одржуваат ревија, досадни се, ниедна немам цела догледано...10 минути и после тапа а и коски се ептен и не знаат да одат манекенски...
Каде можам да ги најдам шоута? До 2018 има само на уоutube, 2019, 2020, 2021, 2022 и 2023 не можам да ги најдам.
Не знам дали и ги има веќе шоута. Нели као да се укинаа, можеби и затоа ги нема. Така памтам, не знам последното која година беше ама одамна мислам нема, ако добро се сеќавам.