Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Victoria's Secret

Дискусија во 'Мода и стил' започната од viki44e, 9 јуни 2010.

1. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Девојката на мојот бартучед е во америка и таа и кажуваше дека била во продавницата на VS,била огромна да се изгубиш :inlove: :inlove: и многу било ефтино и таа плус имала некоја картичка со која имала попуст во продавницата :) :) :) зосто не сум и јас таму :(

2. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Она што го гледате на интеренет го нема во продавницата. Океј, има некои работи, али едвај 10% ги има истите и во продавниците и за онлајн/каталошка продажба. Тоа ти биле различни фабрики, различни дизајнери и незнам што, под еден ист бренд
    Каталозите имаат екскузивно право на еден дел од брендот, а додека бутиците на друг дел. Само мал дел се поклопуваат. А продавниците немаат голем избор, огромни се да, ама се вртат стварите во круг, изборот е мал
    Значи ова со сигурност го зборам, влегов во најголемата продавница на ВС во Њу Јорк, за на крај пак да си нарачам од интернет. Изборот е на страната
    Единствено козметиката целосно им е иста и на двете места. Во Њу Јорк јас кога влегов, во сред лето, немаше купачи. Во Бостон пак во продавницата имаше избор од 4 пара купачи, нималку преубави како оние што ги гледаме на страната. Во глобала, продавниците се за долна облека, за ова таму е изборот

3. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Јас го купив минатата недела од Космос путерот од Викторија Сикрет Sweet Temptation . Малку е скап, но ајде не жалам за парите, бар еднаш во животот да го имам . :lol: Прееубаво мириса :inlove:

4. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Од Викторијас сикрет имам три работи. Иако во САД ова е бренд за широка потрошувачка, јас сум сосема задоволна од квалитетот на производиве.

Сетов со шминки е неверојатно практичен и квалитетен. Кармините се неверојатно трајни, а и сенките исто.

Ова млеко за тело ми е феворит од линијата на Викторијас сикрет. преубаво мириса :*

И на крај, имам комплет на долна облека. Моделот ан парчињата е овој (комплет се), само што се со цветен принт и се многу интересни. Матерјалот е особено пријатен ;)

На Smilly, N.A.T.A.S.A и Neytiri им се допаѓа ова.
  5. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Ги обожавам. :inlove:

Имам користено два парфема од Victoria's Secret и ПРЕУБАВО мирисаа!! Бидејќи не сум имала можност да одам во Америка досега, му порачувам на братучед ми да ми праќа работи оттаму, а сега му го порачав Bombshell Make-Up Kit.

Иначе, според цените што ги гледам на страната, не изгледа воопшто скапо, всушност бидејќи вредноста на доларот е многу мала, за наш стандард е многу евтино. Додека, сум слушнала од одредени македонци кои живеат во Америка, дека за нив било многу скапо и купувале кога имало попуст, ама не сите, значи одредени. :D
    Се надевам за брзо ќе имам можност и сама да посетам некоја продавница, па да видам што е како е, а не само преку нет. И морам да напоменам дека ми е криво што македонскиве банки се на црна листа, па не можеме да купуваме online никаде. :( Сеуште се на црна листа, така? Не пратам економија, ако се сменало нешто кажувајте да си отворам paypall. :D Со години чекам да стане достапен и кај нас.

Еве ги парфемите кои ги користев:

6. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Има некој купувано од страницата? Некакви искуства?

На topce25 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Еее :) баш ги имам четвртиве по ред тигрести ама танга и црвени исто ... материјалот е преубав.

8. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    се ми се свиѓа од Victoria's Secret а нај многу долниот веш :$ :$ :$

9. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Од ВС си ги порачав сите спрејови за тело,Love Spell, Pure Seduction, Pear Glace, Blossoming Romance, Endless Love и уште 2-3 и сите тие ќе ме чинат околу 2500ден,а овде само еден во unique е 2100 |(

10. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Можеш да ми кажеш како ги нарача? Онлајн? Или преку некој познаник од Америци :)

11. babylove123

babylove123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    55
    Аааах Викторија Сикрет ... едноставно немам коментар ... моделите преубави облеката исто :D
    Ме интересира дали некоја од вас има купено фустанче онлајн и дали е задоволна :D

12. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Второто :)

13. Monroe

Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    416
    Како што разбрав во македонија немало Victoria's Secret ниту пак нејзини производи..., инаку знае некоја од вас во која земја најблиску до нашата има ваква продавница ? :)

14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Во мк можат да се најдат само млеката за тела, сјајчиња и нешто слична козметика. За ужасно високи цени. А за земја, ВС ги има само во САД, никаде низ Европа или низ светот (ваљда) не даваат лиценца. За нивни пазар се само продавниците. А онлајн можеш да си нарачаш секаде

На Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  15. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Козметика и производи не,ама манекенките.. :inlove: :inlove:
    Candice Swanepoel-совршенство од жена!!!!!

16. Miss.Waldorf

Miss.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    16
    Многу ми се допаѓаат но скапи се =/

17. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    Феминки, сакам да порачам градник од Викторија Сикрет, но не знам со броевите како идат. :? Носам 85Б, па ме интересираше кој број на Викторија Сикрет е соодветен на овој :? ИТНО ми треба да знам за да порачам денес! :)

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    досега не сум имала мозност да порачам ништо од гардероба, или долна облека
    за прв пат си купив скоро еден спреј за тело Пинк-мириса прекрасно, ама не трае баш многу, а и скапичок е :)
    а што се однесува до манекенките, иако сум зенско навистина изгледаат совршено.

19. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ЕЛТ - С би требало тоа да биде

US - 38A
    UK - 38B
    AUS/NZ - 16A
    B/E/F - 100B
    I/CZ - 4B

Мислам дека е ова што го болдирав. :)

Се извинувам за офф топик, но немам ништо повеќе да додадам.

20. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    Фала многу. :) Но гледам на веб страната, нема избор :( неколку модели се само од тој број.