Victoria's Secret

Дискусија во 'Мода и стил' започната од viki44e, 9 јуни 2010.

1. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Девојката на мојот бартучед е во америка и таа и кажуваше дека била во продавницата на VS,била огромна да се изгубиш :inlove: :inlove: и многу било ефтино и таа плус имала некоја картичка со која имала попуст во продавницата :) :) :) зосто не сум и јас таму :(

2. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Она што го гледате на интеренет го нема во продавницата. Океј, има некои работи, али едвај 10% ги има истите и во продавниците и за онлајн/каталошка продажба. Тоа ти биле различни фабрики, различни дизајнери и незнам што, под еден ист бренд
    Каталозите имаат екскузивно право на еден дел од брендот, а додека бутиците на друг дел. Само мал дел се поклопуваат. А продавниците немаат голем избор, огромни се да, ама се вртат стварите во круг, изборот е мал
    Значи ова со сигурност го зборам, влегов во најголемата продавница на ВС во Њу Јорк, за на крај пак да си нарачам од интернет. Изборот е на страната
    Единствено козметиката целосно им е иста и на двете места. Во Њу Јорк јас кога влегов, во сред лето, немаше купачи. Во Бостон пак во продавницата имаше избор од 4 пара купачи, нималку преубави како оние што ги гледаме на страната. Во глобала, продавниците се за долна облека, за ова таму е изборот

3. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Јас го купив минатата недела од Космос путерот од Викторија Сикрет Sweet Temptation . Малку е скап, но ајде не жалам за парите, бар еднаш во животот да го имам . :lol: Прееубаво мириса :inlove:

4. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Од Викторијас сикрет имам три работи. Иако во САД ова е бренд за широка потрошувачка, јас сум сосема задоволна од квалитетот на производиве.

Сетов со шминки е неверојатно практичен и квалитетен. Кармините се неверојатно трајни, а и сенките исто.

Ова млеко за тело ми е феворит од линијата на Викторијас сикрет. преубаво мириса :*

И на крај, имам комплет на долна облека. Моделот ан парчињата е овој (комплет се), само што се со цветен принт и се многу интересни. Матерјалот е особено пријатен ;)

На Smilly, N.A.T.A.S.A и Neytiri им се допаѓа ова.
  5. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Ги обожавам. :inlove:

Имам користено два парфема од Victoria's Secret и ПРЕУБАВО мирисаа!! Бидејќи не сум имала можност да одам во Америка досега, му порачувам на братучед ми да ми праќа работи оттаму, а сега му го порачав Bombshell Make-Up Kit.

Иначе, според цените што ги гледам на страната, не изгледа воопшто скапо, всушност бидејќи вредноста на доларот е многу мала, за наш стандард е многу евтино. Додека, сум слушнала од одредени македонци кои живеат во Америка, дека за нив било многу скапо и купувале кога имало попуст, ама не сите, значи одредени. :D
    Се надевам за брзо ќе имам можност и сама да посетам некоја продавница, па да видам што е како е, а не само преку нет. И морам да напоменам дека ми е криво што македонскиве банки се на црна листа, па не можеме да купуваме online никаде. :( Сеуште се на црна листа, така? Не пратам економија, ако се сменало нешто кажувајте да си отворам paypall. :D Со години чекам да стане достапен и кај нас.

Еве ги парфемите кои ги користев:

6. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Има некој купувано од страницата? Некакви искуства?

На topce25 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Еее :) баш ги имам четвртиве по ред тигрести ама танга и црвени исто ... материјалот е преубав.

8. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    се ми се свиѓа од Victoria's Secret а нај многу долниот веш :$ :$ :$

9. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Од ВС си ги порачав сите спрејови за тело,Love Spell, Pure Seduction, Pear Glace, Blossoming Romance, Endless Love и уште 2-3 и сите тие ќе ме чинат околу 2500ден,а овде само еден во unique е 2100 |(

10. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Можеш да ми кажеш како ги нарача? Онлајн? Или преку некој познаник од Америци :)

11. babylove123

babylove123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    55
    Аааах Викторија Сикрет ... едноставно немам коментар ... моделите преубави облеката исто :D
    Ме интересира дали некоја од вас има купено фустанче онлајн и дали е задоволна :D

12. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Второто :)

13. Monroe

Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    416
    Како што разбрав во македонија немало Victoria's Secret ниту пак нејзини производи..., инаку знае некоја од вас во која земја најблиску до нашата има ваква продавница ? :)

14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Во мк можат да се најдат само млеката за тела, сјајчиња и нешто слична козметика. За ужасно високи цени. А за земја, ВС ги има само во САД, никаде низ Европа или низ светот (ваљда) не даваат лиценца. За нивни пазар се само продавниците. А онлајн можеш да си нарачаш секаде

На Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  15. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Козметика и производи не,ама манекенките.. :inlove: :inlove:
    Candice Swanepoel-совршенство од жена!!!!!

16. Miss.Waldorf

Miss.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    16
    Многу ми се допаѓаат но скапи се =/

17. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    Феминки, сакам да порачам градник од Викторија Сикрет, но не знам со броевите како идат. :? Носам 85Б, па ме интересираше кој број на Викторија Сикрет е соодветен на овој :? ИТНО ми треба да знам за да порачам денес! :)

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    досега не сум имала мозност да порачам ништо од гардероба, или долна облека
    за прв пат си купив скоро еден спреј за тело Пинк-мириса прекрасно, ама не трае баш многу, а и скапичок е :)
    а што се однесува до манекенките, иако сум зенско навистина изгледаат совршено.

19. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ЕЛТ - С би требало тоа да биде

US - 38A
    UK - 38B
    AUS/NZ - 16A
    B/E/F - 100B
    I/CZ - 4B

Мислам дека е ова што го болдирав. :)

Се извинувам за офф топик, но немам ништо повеќе да додадам.

20. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    Фала многу. :) Но гледам на веб страната, нема избор :( неколку модели се само од тој број.