За девојките какви-такви убави се, али секоја манекенка е глупа за жал. Меѓутоа производите од в.с.врска немаат, катастрофа или пак природна непогода!
Многу ги сакам и сакам да бидам и јас дел од Victoria's Secret но не е возможно со сад И имам две омилени Миранда Керр и Адриана Лима ауффф
Има голем попуст (semi annual) кој трае уште неколку дена. Има преубави гаќички кои вчера беа на акција за 2,99 $. Денес се за 3,99. Плус има и free shipping секако само во Америка. Па ако имате кај да ви ги достават уживанција. Јас си порачав: Спојлер едвај чекам да ми стигнат и да си ги пробам
Jас денес порачав од нивниот сајт хеланки ама не обични овие на фармерки наличуваат и гакички,двете беа по 30 долари,а на крај за испорачка,доставување ли,ми зедоја уште 30 долари E тоа мислам е ту мач,туку едвај чекам да ми стигнат,би сакала да порачам и градник,но ми е страв со броевите,ако ми се мали што ке му правам? Eве овие ги порачав,многу ми се убави Cакам да си порачам некое спрејче,ај кажете некое убаво,само да не се Love Spell,Pure Sedaction,Amber Romance ги имам пробавно овие
од тие млеката за тело ги имам strawberry and champagne berry kiss mango temptation love spell пратени ми се, ефтинарија се за разлика од кај нас(ако ги има, пошто гледав реклами во туби нешто,ама вакви не знам дали има) највеќе ми се свиѓа првото, а најмалку мангото, некако јак мирис има а не ги користам, прашина фаќаат, 2 пати дали се имам намачкано, ама долгоооо траат! подобро ако имате некој да ви ги пратиако има вакви млека кај нас, кој знае која цена ја држат
Годинава на подарок од Америка го добив ова. Прекрасно мириса и многу е убав. Би сакала и некое парче долна облека да поседува,чисто онака од ќејф. А исто така ме интересира и дали бил некој во аутлетот тука во Скопје,како е ,има ли избор, цените???
Да знаат да направат најбоље шоу во модната индустрија и сакам да ги гледам ..Има доста секси долна облека ама не се сите парчиња најј најј можеле и нешто подобро да направат за таква кампања..Инаше девојките во главно се супер..сеа може има некои исклучоци,мене најслатки ми се Алесандра Амбросио и Миранда Керр..
Ангелите се супер, Викторија Сикрет мислам дека има одличен маркетинг и стил, преубави девојки- ама самите производи не им се толку квалитетни... Ми се допаѓаат купачите , ги имам овие на сликата ( црни ) http://www.victoriassecret.com/ss/S...&c=Page&cid=1324474294267&pagename=vsdWrapper Имам и некои млека за тела ама не ми се свиѓаат, премногу се густи некако... Имам и некое сјајчиња- тие убави се, онака. А гаките се е синтетика (скоро)...
http://stipka.com.mk/shobizz/glamur/482 ... -pred-i-po Девојките се топ, било пред или по ама навистина постои разлика, што мене лично ми олесни.. п.с. барем сега ќе можам малку да ги спуштам критериумите за вежбање..
Mене денес ми стигнаа работиве,живи радости сум Cтигнаа само 1 ден покасно,вчера требаше да стигнат ама ок Mатријалот на гаките и хеланките е многу убав,и си ми дадоја 10 процент до 14 февруари A овај лосионов дефенитивно им е најубав од сите што ги имав до сега Dream angles heavenly Eдит си го најдов бројчето на еден линк назад,туку ме интересира дали некој има порачано пример градник или нешто друго па да не му чини и да го врати,може да се врати? знам една роднина вракаше назад фустани,ама тоа беше на друг сајт
^ И јас имав проблем со градниците,еднаш порачувавме со сестра ми,и на двете ни беше мало.Јас носам ц,а таа д,така да најубаво е ако можеш да си пробаш зошто навистина се малецки и се помиривме дека за нас број нема Инаку се согласувам дека хеланките се преубави,јас имам трочетврт,и ги изнаносив а око не им трепнало.Сестра ми има пижами и се жали дека ептен и с е рашириле после неколку перења,така да незнам дали би си порачала и јас,зошто имаат стварно преубави пижами. За гаќичките исто потврдувам дека иако се скапички,подобар квалитет не сум имала! Шминката исто е фантазија,ги имам тушот и руменилото,ги платив скапо ама незаменливи ми се Исто и сјајчињата вредат за секој денар :up:
Да ве прашам дали некаде по продавниците можат да се купат прозиводи на ВС? Дали ги има вака низ паарфимерии некаде??? За порачување не ми е многу сигурно, не се нафаќам :/
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EkorG5kbSo Ja пуштиле оваа плавава да збори место Андријана. Добра одлука gorgeous. Мња!
Манекенка на "Викторија сикрет" ги остави крилјата во име на религијата Моделката Kајли Бисути, која две години беше еден од ангелите на "Викторија сикрет", реши да ги остави ангелските крилја и му се посвети на христијанството. Таа е убедена дека само маж ~ има право да ги гледа нејзините тело и долната облека што ја носи. - "Викторија сикрет" беше моето најголемо достигнување во кариерата. Тоа беше с` што сакав да го постигнам. Ми беше драго што бев дел од тој тим, ми беше многу забавно да работам на нивните ревии и кампањи. Но тоа што носев долна облека не беше облека и се косеше со мојата религиозна определба. Моето тело треба да биде само за мојот маж. Тоа е света работа. Голем број девојки се угледаа на мене, па сега и тие го делат моето мислење дека телото му припаѓа исклучително на мажот со кој живеат - вели таа. Kајли додава дека би сакала да биде добар пример за младите и да придонесе во намалувањето на разводите.
Ејјј се покажала она цела во рок од две години, има слики во долна облека колку сакаш па сеа и текнало дека телото ќе било само за маж и....
Јас имам градник од Victoria's Secret и преубаввв е. Не зборам само за моделот, туку материјалот е убав, мек, нежен, и многу е удобен за носење. Вреди да се одделат пари за него и да се купи.