Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Victoria's Secret

Дискусија во 'Мода и стил' започната од viki44e, 9 јуни 2010.

1. pisatelka

pisatelka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    22
    За девојките какви-такви убави се, али секоја манекенка е глупа за жал. Меѓутоа производите од в.с.врска немаат, катастрофа или пак природна непогода!

2. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Многу ги сакам и сакам да бидам и јас дел од Victoria's Secret но не е возможно со сад :(
    И имам две омилени Миранда Керр и Адриана Лима ауффф :inlove:

3. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Има голем попуст (semi annual) кој трае уште неколку дена. Има преубави гаќички кои вчера беа на акција за 2,99 $. Денес се за 3,99. Плус има и free shipping секако само во Америка. Па ако имате кај да ви ги достават уживанција.
    Јас си порачав: :inlove:
    едвај чекам да ми стигнат и да си ги пробам

4. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  5. maagii

maagii Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Go vidovte noviot parfem za Valentajn od V'S, interesno se nadevam deka ke stigne i kaj nas :)

6. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Jас денес порачав од нивниот сајт хеланки ама не обични овие на фармерки наличуваат :!: :D и гакички,двете беа по 30 долари,а на крај за испорачка,доставување ли,ми зедоја уште 30 долари :doh: E тоа мислам е ту мач,туку едвај чекам да ми стигнат,би сакала да порачам и градник,но ми е страв со броевите,ако ми се мали што ке му правам? :^)

Eве овие ги порачав,многу ми се убави

Cакам да си порачам некое спрејче,ај кажете некое убаво,само да не се
    Love Spell,Pure Sedaction,Amber Romance ги имам пробавно овие :)

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    од тие млеката за тело ги имам

strawberry and champagne

berry kiss
    mango temptation

love spell

пратени ми се, ефтинарија се за разлика од кај нас(ако ги има, пошто гледав реклами во туби нешто,ама вакви не знам дали има)
    највеќе ми се свиѓа првото, а најмалку мангото, некако јак мирис има
    а не ги користам, прашина фаќаат, 2 пати дали се имам намачкано, ама долгоооо траат!
    подобро ако имате некој да ви ги пратиако има вакви млека кај нас, кој знае која цена ја држат

Прикачени фајлови:

• vic0003_x2.jpg
      vic0003_x2.jpg
      Големина на фајлот:
      20,1 KB
      Прегледи:
      352
  8. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Годинава на подарок од Америка го добив ова. Прекрасно мириса и многу е убав. Би сакала и некое парче долна облека да поседува,чисто онака од ќејф. А исто така ме интересира и дали бил некој во аутлетот тука во Скопје,како е ,има ли избор, цените???

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Tие кремовите за тело прашав денес 1035 :^)

10. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    Да знаат да направат најбоље шоу во модната индустрија и сакам да ги гледам ..Има доста секси долна облека ама не се сите парчиња најј најј можеле и нешто подобро да направат за таква кампања..Инаше девојките во главно се супер..сеа може има некои исклучоци,мене најслатки ми се Алесандра Амбросио и Миранда Керр..

11. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Ангелите се супер, Викторија Сикрет мислам дека има одличен маркетинг и стил, преубави девојки- ама самите производи не им се толку квалитетни... Ми се допаѓаат купачите , ги имам овие на сликата ( црни )
    http://www.victoriassecret.com/ss/S...&c=Page&cid=1324474294267&pagename=vsdWrapper
    Имам и некои млека за тела ама не ми се свиѓаат, премногу се густи некако... Имам и некое сјајчиња- тие убави се, онака.
    А гаките се е синтетика (скоро)...

12. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.353
    Допаѓања:
    3.627
    http://stipka.com.mk/shobizz/glamur/482 ... -pred-i-po

Девојките се топ, било пред или по ама навистина постои разлика, што мене лично ми олесни.. :lol: :lol:

п.с. барем сега ќе можам малку да ги спуштам критериумите за вежбање.. :lol: 8)

13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Mене денес ми стигнаа работиве,живи радости сум ^_^
    Cтигнаа само 1 ден покасно,вчера требаше да стигнат ама ок :D
    Mатријалот на гаките и хеланките е многу убав,и си ми дадоја 10 процент до 14 февруари :D
    A овај лосионов дефенитивно им е најубав од сите што ги имав до сега [​IMG] Dream angles heavenly
    Eдит си го најдов бројчето на еден линк назад,туку ме интересира дали некој има порачано пример градник или нешто друго па да не му чини и да го врати,може да се врати? :?: знам една роднина вракаше назад фустани,ама тоа беше на друг сајт :^)

14. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.930
    Допаѓања:
    123.468
    ^ И јас имав проблем со градниците,еднаш порачувавме со сестра ми,и на двете ни беше мало.Јас носам ц,а таа д,така да најубаво е ако можеш да си пробаш зошто навистина се малецки и се помиривме дека за нас број нема :worried:
    Инаку се согласувам дека хеланките се преубави,јас имам трочетврт,и ги изнаносив а око не им трепнало.Сестра ми има пижами и се жали дека ептен и с е рашириле после неколку перења,така да незнам дали би си порачала и јас,зошто имаат стварно преубави пижами.
    За гаќичките исто потврдувам дека иако се скапички,подобар квалитет не сум имала!
    Шминката исто е фантазија,ги имам тушот и руменилото,ги платив скапо ама незаменливи ми се :inlove:

Исто и сјајчињата вредат за секој денар :up:

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Да ве прашам дали некаде по продавниците можат да се купат прозиводи на ВС? Дали ги има вака низ паарфимерии некаде???
    За порачување не ми е многу сигурно, не се нафаќам :/

16. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Во Соравиа има отворено, ама оутлет :)

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
  18. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Манекенка на "Викторија сикрет" ги остави крилјата во име на религијата
    Моделката Kајли Бисути, која две години беше еден од ангелите на "Викторија сикрет", реши да ги остави ангелските крилја и му се посвети на христијанството. Таа е убедена дека само маж ~ има право да ги гледа нејзините тело и долната облека што ја носи.

- "Викторија сикрет" беше моето најголемо достигнување во кариерата. Тоа беше с` што сакав да го постигнам. Ми беше драго што бев дел од тој тим, ми беше многу забавно да работам на нивните ревии и кампањи. Но тоа што носев долна облека не беше облека и се косеше со мојата религиозна определба. Моето тело треба да биде само за мојот маж. Тоа е света работа.

Голем број девојки се угледаа на мене, па сега и тие го делат моето мислење дека телото му припаѓа исклучително на мажот со кој живеат - вели таа.

Kајли додава дека би сакала да биде добар пример за младите и да придонесе во намалувањето на разводите.

19. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ејјј се покажала она цела во рок од две години, има слики во долна облека колку сакаш па сеа и текнало дека телото ќе било само за маж и....

20. butterflyyy

butterflyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    59
    Јас имам градник од Victoria's Secret и преубаввв е. Не зборам само за моделот, туку материјалот е убав, мек, нежен, и многу е удобен за носење. Вреди да се одделат пари за него и да се купи.