Моето повторно враќање на темава ќе го означам со моиве никогашнепреболени спални соби (ова не е за во спална, ама морав да го постирам )
Ајде и јас да не останам покусо да постирам нешто Иначе имам неколку парчиња облека,а сега брзо си купив еден фустан(ептен долг) го скратив и изглеа преубаво.Кај и да се појавам со него ме прашуваат од кај ми е.за цената да не ви кажувам
Многу сакам да си комбинирам во vintage и се радувам на секое парче облека што го најдам и што одговара на овој стил. Омилени додатоци за коса ми се овие : Омилени суќнички, овие :
Не ми се верува дека оваа тема првпат ја отварам . Стилот е прекрасен. Бабински, дедински мене МИ СЕ ДОПАЃА. А ова Vintage уствари како се чита на македонски? Има ли вакви парчиња кај нас?
Штрумфетче, можеби ќе те израдува веста дека еве на пример најновата пролетна колекција на Њу Јоркер е скоро целата во винтиџ издание, од фустанчиња до кондурки Всушност, колку што успеав да загледам винтиџ-от полека но сигурно станува мејнстрим и го има насекаде, и ќе го има секаде, и ќе ти се згади од тоа, затоа што сите така ќе се облекуваат се додека не се измисли поточно ископа нешто старо како што се прави во последно време Инаку се чита винтиџ...барем на англиски е така
Леле кај најдоа сеа да донесат кога ги потрошив сите пари Инаку ваков накит јас си купувам од Аксесорајз и многу ми се допаѓа