ова дефинитивно ќе биде забавна пролет во сите продавници донеле винтиџ стил алишта сите што до вчера тераа стил со циркони утре ќе бидата во цветна варијанта и сепак ќе кажат дека имаат личен стил хахаххаах
Се изјаснив и на други теми, јас го сакам винтиџ стилот, а вооедно последниве неколку години, негде после 15 се облекувам нешто помеѓу винтиџ и она што претходните години беше модерно. Не сум помодарец и секоја сезона слепо да ги пратам трендовите, го купувам она што ми се допаѓа и го носам онака како што јас сакам. Мене лично неколку мои познанички ми се смееа во фаца кога ќе кажев дека кошулата или сукњата ми се од мајка ми, а сега ги гледам на фб цели у цветови, со високи струкови и сл. На една слика се во некои шљокици и циркони и чизми над колена, на следната се со чизми до глужд, сукња со висок струк и карирана кошула Не дека не треба да менуваат стилови додека не се пронајдат, но нека менуваат полека а не вака лутаат од едно во друго што изгледа смешно. А за винтиџот мене лично ми е некако опуштено секси (мој израз), значи истовремено женствен но и опуштен без деколтиња и миничи до под г'з. Јас се чуствувам убаво кога си го носам винтиџот намој специфичен начин што за некој е смешно но сепак... Ај можеби ќе соберам храброст па ќе ставам некоја слика во Модни критики па ќе ме видите тогаш
Апсолутно обожавам стари фармерки, избледени. Исто и карираните кошули на дедо, кои ми се до гз, во комбинација со кратки тексас пантолони и римјанки. Оу је!
Name во право си,баш вчера бев до град: ТераНова,Манго,Калиопе,Бато се е винтејџ.Има и кошулки,хеланки,шорцеви,сукњи,аксесорис-се е полно.