Ми се свиѓа ептен Винтаж стилот. Некако ми е женствен романтичен.Цветните парчиња можеби навистина здосадија во последно време
Се повеќе и повеќе витиџ работи имам! Најмногу имам накит затоа што најлесно се наоѓа и може на разни начини да се комбинира!
Не нема. Ако има -age на крај, не значи дека се чита винт-ејџ. Исто како што vegetable, не се чита веџтејбл, зошто има -table на крај. Ми се смечи да го повторувам ова, на крај краева отвори google translate и пиши го, кликни изговор и слушни.
да де, мене целта ми е венец....или да ве просветлам да не се брукате. и може ко за промена тие што се бунат да не бидат типични жени и одма да гледаат да се скачкаат пошто секоја жена освен себеси ја осекаат како конкуренција
Само тебе те чекавме среќа што дојде да не просветлиш иначе останавме неписмени. Винтиџ се чита на англиски, зборувам за англиски зошто темата е на англиски напишана, гугл транслејт знае да прави грешки но во случајов нема грешка. Жалааааам, изгуби
Бреееј ...абе олку муабет посветен на мене од коа сум на форумов прв пат ми се дешава Значи ипак се докажува тоа што го реков а !? Жените се овде само за вакви муабети...џаба фемина, секоја колумна може да го побие фактот дека жените се пријателки кои се сакаат. Жените се пријателки само кога имаат корист. За жал.
Значи темате беше твоето очигледно слабо познавање на Англискиот! И сеа ти кога примети дека не си во право одма скокаш на друга тема ко бик на пи*да и почнуваш да критикуваш... Мизерија у раскош.
Ваууууу почнавме и со навредиииииии. Кај ти е бон тонот млада дамо или младичу шо и да си. Како и да е, може е моја грешка. но сепак ми се допаѓа што КОНЕЧНО некој ме примети на форумов па макар и за да ме навреди фала многу и пријатно. П.С. еве ветувам следната колумна токму на вам ке ја посветам.
DigY според она што можам да забележам ти ја отвори дискусијата Непотребно е да се дискутира околу изговорот, на кој како му дојде, но она што е правилно веќе неколку пати е споменувано во темата. Твоите мудри заклучоци погоре се извадени надвор од секаков контекст на муабетот и вреди да ги коментирам.
Токму така Се сложувам со тебе. Но не се сложувам со дотичните ДАМИ (кои не ни знам зашто така се нарекуваат коа немаат ни Д од тој збор) што ете не успеаја да бидат достојни и да се изразат како ти што се изрази во моментов. Поради вакви госпогици, не само што лугево ке бегаат од форуми туку и најчесто ке се исмејувани и по моите колумни и по ред други статии а тие ке читаат и ке се смеат неразмислувајки дека тие се напишани баш прибидејки тие самите биле МУЗИ. Како и да е VINTAGE е прекрасен стил кој што јас премногу го поштуем (сеа демек да сум у склоп на темата) и тако даље и тако даље.
Диги дај бе не се фрустрирај више и не иди офф-топик ќе треба да те бришат модераторите, ете конечно ние те приметивме дека постоиш на форумов тоа ти била целта, успешна мисија благодарејќи на твоето непознавање на англискиот, можеш да се повлечеш сега и да не одиме офф-топик. За жените какви биле дискутирај по други теми, тука заклучивме дека се чита Винтиџ и готово дај спакувај се од темава.