Добар ли е хајлајтерот во прав? Оној што го има во каталогот на попуст на ДМ. За палетата мат сенки се мислам дали да ја земам. Убаво ли се блендаат? *четка и јас земав, ја користам некој период и влакно нема паднато. Се надевам така ќе остане. Баш ми е ќеф во катчето беби розе четкици
@Ginger^ ако се MegaGlo предобри се. Не се прашкасти и убаво се блендаат. По потреба можеш од суптилен сјај да надоградуваш до blinding. Нема утка кај нив, само види swatches на интернет бидејќи нема тестери.
Тој е , на намаление . Се надевам ќе трае акцијата. Којa нијанса ја имаш ти? Како првата имам од течните нс голден роуз, се мислам за оној златестиот Golden flower
@Ginger^ Ги имам Precious petals и Blossom glow. И двата се преубави, ми се претопуваат со шминката и воопшто не изгледаат вештачки. Акцијата трае до крај на декември.
Мене ми се погодија четките за очи, ептен се добри. Ги нарачав од бјутибеј, не знам дали квалитетот со нашиве е различен, ама се погодија - меки се и убаво блендаат.
Супер, како се задоволни другите од четките? Знам некој претходно коментираше дека биле лоши, им паѓале влакната, а баш ѝ фрлив око на големата за камена пудра.
Мислам @joy1 кажа дека нејзината се распаднала уште при отварањето, а исто и @elena.mak ако не се лажам, се пожали од малите за блендање. Не знам дали проблемот е кај нашиве увезувачи, ама добивам таков впечаток од споделените искуства. Моите се покажаа супер, ги користам скоро секој ден ама ќе видиме пак колку ќе ме служат. Сепак и кратко ги имам, месец и нешто.
И да знаеш дека е до тоа што кај нас дефинитивно носат ѓубриња! Нешто основно како Гарниер Фруктис маска, одвешната и таа што ја купив од Словенија немаат допирна точка во квалитет.
Руменилата сеа во дм што се на попуст ми фатија око, прилично евтини. Само ми гледаат како светкави, хм
Јас го имам во нијанса перлеснт Пинк кое е малку светкаво и мелоу вине тоа е мат (извини за спелингов
Имам две од Вет енд Вајлд четки, едната е таа густа пократка, packing, и едната како посплосната blending. Двете супер ми се покажаа до сега.
@Oxymoron, за оваа четка мислиш? Ако да, јас сум презадоволна. Според мислењето сум ја купила пред повеќе од една година, редовно ја мијам и ниту едно влакно ми нема паднато. Ако сакаш ќе ти ја сликам и сега во каква состојба е, само да ја исчистам.
Дали некој ги користел Color Icon моливчињата за усни и како е задоволен? Моментално се на акција 1+1 за 125 денари во ДМ.